|
Obaveštenja, predlozi i pitanja Sve što može biti važno u vezi foruma |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
08. 10. 2012. | #1 |
profesionalac
Professional
|
Novi Podforum "Entrepreneurship and Startups"
Tema http://www.devprotalk.com/showthread.php?t=11238 me je inspirisala da se napravi novi podforum koji bi se bavio Preduzetništvom i startup-ovima.
Mislim da je domaćem internetu potrebno mesto gde bi se razvile kvalitetne diskusije na teme koje se bave preduzetništvom i startup ekosistemom u Srbiji. Forum bi se bavio
Na forumu ne bi bilo dozvoljeno
Molim vas za konstruktivnu diskusiju, na temu da li je ovom forumu i domaćem webu potreban ovakav forum, kao i da li želite takav forum na DPT-u kao mestu okupljanja web developera. |
2 članova zahvaljuje Djuki za poruku: |
08. 10. 2012. | #2 |
Knowledge base
Wrote a book
|
Ja ipak mislim da bi ovakav forum trebao biti deo startit.rs sajta jer je prirodno da bude tamo a ne ovde.
Tako da Vukašine ako čitaš ovo javi se |
"Hvala" jasmanac za poruku: |
08. 10. 2012. | #3 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 08.11.2010
Hvala: 68
78 "Hvala" u 32 poruka
|
I šta, svi članovi ovde treba da čekaju da tamo neki startit.rs otvori forum ?
Ja sam za da bude ovde, navika je navika ... |
08. 10. 2012. | #4 |
Knowledge base
Wrote a book
|
To što neko ima naviku, to je druga stvar. Kako se navikao, tako će se i odvići.
Nema potrebe mešati babe i žabe. Momci se bave tom tematikom i posvećeni su svom poslu i što je najvažnije aktivno će učestvovati u svemu tome. DPT nije forum koji bi trebao da se bavi start-up tematikom. Tom istom filozofijom bismo trebali uvesti i recimo Fotografiju jer dosta nas se bavi i fotografijom. Što nije realno. Diskusije o tehničkim stvarima da, ali sve ostalo što se tiče start-up scene pretpostavljam da 98% članova DPT foruma ne zanima. |
08. 10. 2012. | #5 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 08.11.2010
Hvala: 68
78 "Hvala" u 32 poruka
|
Izvini, nisam lepo objasnio.
Kad kažem 'start-up scena' isključivo mislim na IT industriju (software/hardware), što nije direktno tehnička stvar ali je dosta vezana. |
08. 10. 2012. | #6 |
Mister
Master
|
Ipak mislim da ovo nije forum za to. Lepo piše: "Forumi IT profesionalaca, web development, web design, e-business, SEO". Samo vi mlatite o tim idejama negde drugde a kad vam treba developer - ovde smo.
Zamisli n ljudi kao Ivanet i Adriamart da krenu da raspravljaju ovde po forumu jel rupa na saksiji treba da bude više levo ili desno.
08. 10. 2012. | #7 |
Knowledge base
Wrote a book
|
Na takvom forumu se uopšte ne treba diskutovati o idejama već samo o pokrenutim projektima jer ideja kao ideja ne znači ništa.
Da budem precizniji, ideje u okviru započetog projekta da ali ideje kao inspiracija su pucanj u nogu. |
08. 10. 2012. | #8 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
Postoji podforum e-business, ne znam šta njemu fali da se o takvim temama diskutuje tamo? Nešto ne vidim da smo preplavljeni diskusijama pa da nam treba i novi podforum.
Mislim sad da otvorimo novi podforum bili bismo ko država Srbija, otvaramo novu Vladinu agenciju a i onih prethodnih 100 agencija ne radi ništa. Time stavljamo formu pre suštine, kao da će otvaranje novog podforuma da promeni nešto. |
6 članova zahvaljuje mileusna za poruku: |
09. 10. 2012. | #10 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
|
Off Topic: StarTit je vrh domen