|
14. 04. 2009. | #1 |
Webeloper
Professional
|
Plati pivo
U mnogo situacija i za mnogo pitanja su mi ljudi sa foruma pomogli, uglavnom mi ustedeli vreme od bespotrebnog bezuspesnog pokusaja.
Sta mislite o mogucnosti da se pored opcije Zahvali se na ovom forumu napravi i dugme Plati pivo. Tako bih imao uvid u to ko mi je pomogao za nesto i na sledecem DevProTalk okupljanju bih bio duzan da mu platim pivo koje je zasluzio. naravno treba da postoji i opcija da se prai kome sam sve duzan pivo da bih znao na okupljanju koga sve treba opiti i opcija da se posle okupljanja sva piva anuliraju koja su placena Imam utisak da ima funkcionalnost vec za sve ovo posto je identicno kao zahvali se osim anuliranja posle okupljanja
14. 04. 2009. | #2 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
Je li ovo novi viral Jelen piva?
|
14. 04. 2009. | #3 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
|
A zta za one koji ne vole pivo?
15. 04. 2009. | #4 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
Eto rešenja da forum dobije i generalnog sponzora.
|
15. 04. 2009. | #5 |
Webeloper
Professional
|
Mislim da ce Istok morati da pocne da placa odstetu za duhovni bol svakom kome nesto neobicno padne na pamet pa svi misle da je viral
Mislim da je vecinski to njegovo maslo Nego vi se zezate a ja sam ozbiljan da se napravi neki sistem zahvalnosti. Puno ljudi ovde bas nesebicno deli informacije i to je za svaku pohvalu ali posto se od pohvala ne zivi moze da prodje Doduse istina je, ne mora alkohol, ne pijem ga ni ja, nego to je ono isto ko kad se kaze, idemo na kafu, pa svi piju sokove, cajeve, kisele, tako i ovde kao merna jedinica zahvalnosti
14. 04. 2009. | #6 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
|
Tekila?
Mada najbolji rad je kad se mixaju ova dva |
14. 04. 2009. | #7 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
LJudi o'ladite malo sa tim alkoholom, treba mi sto dolazimo u Bgd svojim prevozom zivi da se vratimo kuci (na stranu novi zakon o saobracaju koji smanjuje broj dozvoljenih promila alkohola u krvi)
Meni moze Brauni, Dutch Coffee ... |
15. 04. 2009. | #8 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Posle one Heineken reklame, ne priznajem ni jedno drugo piwo
15. 04. 2009. | #9 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
|
[vic]
Na konvenciji pivara iz celog sveta seli direktor Heinekena, Amstela i Guinessa da popiju pice u pauzi. Konobar: Izvolite. D. Heinekena: Jedan Heineken. D. Amstela: Jedan Amstel. D. Guinessa: Kolu. D. Heineken i Amstel u glas cudno gledajuci: Pa zar neces pivo? D. GUinessa: Ako necete vi pivo necu ni ja [/vic] |
3 članova zahvaljuje Dzordz za poruku: |
15. 04. 2009. | #10 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
|
Ponekad te zaduži i više njih na istoj temi, pa bi mogao imati i dugme "Obrni turu"
A ako se priča nastavi, brzo se to popije, pa bi trebalo da neko može kliknuti i na npr. "Bluzmen, presvuci ovo"
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DPT druzenje - rafting + janjci + pivo? | torbica | IT događaji | 31 | 14. 05. 2009. 15:16 |
Pivo i programeri | shoba | Opušteno | 62 | 15. 04. 2007. 14:10 |
Potrebni testeri - svaki bug pivo! | flash_back | PHP | 34 | 28. 12. 2006. 05:03 |