|
29. 11. 2006. | #1 |
old school
Professional
|
IT casopisi kod nas?
Moze li mi neko navesti neke domace IT casopise, koje smatrate kvalitetnim, renomiranim i koliko-toliko citanim na nasem podrucju.
Link do websajta doticnih casopisa bi takodje bio dobrodosao...
29. 11. 2006. | #2 |
troll mode
Wrote a book
|
Koja oblast ITja te interesuje...
Ovde svi citaju eMagazin ali to nije 100% IT :P |
29. 11. 2006. | #3 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
Ja citam Mreze, i Internet. Eto toliko...
29. 11. 2006. | #4 |
old school
Professional
|
@Eniac: Nebitno koja oblast. Nisam naveo "casopis koji pokriva tu i tu IT oblast", nego sam mislio onako generalno na IT (hardware, software, mreze, internet i td.).
29. 11. 2006. | #6 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
Mikro
Internet Ogledalo PC Press COM&GSM Mobilni magazin Mobi IT Market Game Play Digital Mobil Mega Svet Kompjutera ..izvinjavam se ali trenutno nisam u mogucnosti da ujurim linkove |
29. 11. 2006. | #7 |
majstor
Wrote a book
|
Ja citam Bug i Mrezu. Nisu nista posebno, ali ono, neka navika iz proslosti. Dobijam ih u papirnom izdanju (pretplata) pa onda obicno koristim u prilikama kao rucak, dorucak, gubljenje vremena bez compa da citam..
Onako, uvijek nesto zanimljivo za procitati. |
29. 11. 2006. | #8 |
old school
Professional
|
Znam da ih ima nekoliko, ali ne citam ni jedan od njih.
Sto se sajtova tih stampanih casopisa tice, tu je stanje jos gore, a na pamet mi padaju samo ova dva: http://www.sk.co.yu (i to ne aktuelan, nego prethodni brojevi, koji manje vise mogu da se citaju) http://www.danas.co.yu/20061129/commedia1.html (dodatak svake srede)
29. 11. 2006. | #9 | |
troll mode
Wrote a book
|
Citat:
Dugo vremena sam citao COM jer je izlazio svake sedmice time imao i najsvezije vesti, a imao je zanimljive skolice koje vecina drugih casopisa nije imala... sad izlazi nesto redje koliko mi se cini... Kupovao sam i mikro zbog DVDja svojevremeno, ali i kolumne Dvoraka, ali eto ni njega ne kupujem vise... prevazisao sam stampana izdanja :P |
|
29. 11. 2006. | #10 | |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 31.03.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Citat:
A onda ih je na forumu tako oblatio, da ih je i meni bilo zao. Sem onog ludog Miodraga Kuzmanovica nemaju nikog ko bi prodavao one novine svojim tekstovima. Prestao sam da ga citam pre vise od godinu dana (mada mi njihovi brojevi sada sluze kao nosac za monitor) jer to vise nije taj SK koji je nekada bio, jednostavno, kada ti neko u opisu MightyMousa kaze da je Apple konacno ubacio 2 tastera na mis (mis je iz jednog dela, i ima samo levi i desni senzor), ko zna koliko Apple drzi do sebe nikada ne bi takvu glupost naopisao. Tu je jos mnogo gluposti koje su napisali da ne idemo sada u sitna crevca. |
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
IT Casopisi u hrvatskoj | cvele | Opušteno | 6 | 29. 05. 2007. 22:46 |
Web design i web development casopisi | conica | Opušteno | 13 | 07. 01. 2007. 05:42 |