|
(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
27. 09. 2008. | #1 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
|
IE & SelectBox protivu apsolutno pozicioniranih div-ova
Dobar dan
Je li možda konačno izmišljen način da se riješi problem sa z-indexom select box-ova u IE6? Mislim na ono kad je neki div apsolutno pozicioniran, postavljen kao npr. tooltip, a select box se ipak vidi kroz njega... Našao sam neka dva jQuery plugin-a (prvi bgiframe umeće iframe iza div-a, a drugi mijenja select box-ove sa drop-down menijima) ali mi ne odgovara nijedan. Jedina funkcionalna stvar koja mi je dosad pala na pamet je preraspoređivanje elemenata po stranici, ali to mi popuno zezne koncepciju interfejsa... Hvala
27. 09. 2008. | #2 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
pa jedino iframe moze da preklopi selectbox u IE6, nema tu leka
29. 09. 2008. | #3 |
A suicide bomber!
Certified
|
zasto ti bgiframe ne odgovara?
29. 09. 2008. | #4 |
Designer guy
Wrote a book
|
|
"Hvala" Dragan Babić za poruku: |
29. 09. 2008. | #5 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
|
Hvala, Dragane
Avaj, već sam uspio bgiframe da ubacim i nebih sad da ponovo ulazim u to, ali valjaće za ubuće. Čudi me da se nigdje na gugletu ne pojavljuje Bgiframe mi isprva nije odgovarao jer sam imao gomily div-ova koji se pojavljuju po potrebi, ali sam na kraju ipak našao način da sve to uskladim, sad funkcioniše...
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Apsolutno pocetinicko i glupo pitanje | Mitrović Srđan | Sva početnička pitanja | 7 | 10. 12. 2009. 20:17 |
Autocomplete SelectBox kontrola | ppavlovic | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 2 | 27. 11. 2007. 13:15 |