|
27. 04. 2012. | #1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Rođendanska čestitka
Iskreno sam šokiran ovim, ne znam u čemu je problem - na rođendansku čestitku naš član "Vidak" odgovara sa:
Voleo bih da čujem neko objašnjenje ... ako je ikako moguće objasniti ovo.
27. 04. 2012. | #2 |
emperor Selassie
Grand Master
|
Možda se uvredio jer nema "ž" u naslovu.
Ili je popio ban/misterovanje (isto je ) jer je smarao sa nekim poslovnim ponudama ili tako nešto pa je ljut... |
27. 04. 2012. | #3 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
http://www.devprotalk.com/showpost.p...3&postcount=21
Ali ne može se reći da ga nije upozorio http://www.devprotalk.com/showpost.p...9&postcount=18 Mislim da se posle toga nije ni vraćao na forum... |
27. 04. 2012. | #4 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
No dobro ... sad će da dobije doživotni ban
28. 04. 2012. | #7 | |
Aleksandar Janković
Qualified
Datum učlanjenja: 16.10.2010
Hvala: 70
54 "Hvala" u 36 poruka
|
Citat:
Po mom mišljenju veoma nekorektno sa tvoje strane Gorane što si ovo objavio na forumu.
28. 04. 2012. | #8 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Pa ovo sada postaje još bolje ... znači čovek dobije rođendansku čestitku, kao odgovor otera te u pizdu materinu, a onda sam ja nekorektan što sam to objavio (bez ikakvog komentara)? Posle takve reakcije, dođe i meni sada da prekinem svu ovu zajebanciju, ugasim ovaj forum i da se svi onda lepo nosimo tamo gde nas je vidak poslao.
28. 04. 2012. | #9 |
Web designer
Professional
|
Mislim da je najpametnije da svi izadju malo iz kuce & iskuliraju comp/internet, napolju je leto kakvi crni compovi, cestitke i rasprave
|
28. 04. 2012. | #10 |
profesionalac
Professional
|
Nema razloga da se ovo ne objavi jer nije odgovreno licno @bluesman-u vec DTP forumu. Blues relax, ne daj im da te isprovociraju
|
|
|