|
e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
11. 12. 2007. | #1 |
član
Certified
|
Distribucija consumer softwarea u Srbiji
Iako mi nesto govori da ne bih trebao o ovome razmišljati, ipak da pitam...
Da li je neko imao iskustva, kako funkcioniše distribucija softvera na CD-u kod nas? Mislim na softverska izdanja koja se mogu naći po knjižarama i trafikama za relativno sitne pare a targetovana su na šire mase. Da li postoje izdavači / "CD štamparije" koji bi se, ne sumnjam, ugradili u cenu? Razmišljam o mogućnosti distribucije nekog od softvera koji duže vreme nudim onom delu sveta gde više od 20% ljudi koristi internet.
11. 12. 2007. | #2 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
Mislim d atakav tip programa ne bi prošao kod distribucije za široke narodne mase.
11. 12. 2007. | #3 |
član
Certified
|
Možda si u pravu, ali smatram da bi bar jedan a možda i dva od navedenih mogli proći (čak za "šire" mase nego recimo rečnici, mape gradova i slično).
11. 12. 2007. | #4 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
Agenda i CD Labeler jesu interesantni sirim masama, samo je pitanje koliko su im interesantni. U svakom slucaju, nista te ne kosta da odes do neke izdavacke kuce koja vec radi tako nesto i da pitas njih za misljenje i uslove.
|
11. 12. 2007. | #5 | |
član
Certified
|
Citat:
Sećam se da sam pre par godina klinki kupio neki CD bukvar za oko 200 din. U pitanju je bio CD sa jednim jednostavnim flash fajlom (slova, po jedna slika za svako slovo i snimljen glas tipa "A kao auto"), jednim exe-om koji startuje flash i trojencem unutar tog exe-a. OK, priznajem, detetu moje tehničke zamerke nisu bile bitne i uspešno je koristila "paket" u planirane svrhe (samo flash, naravno - exe je spaljen). Od tada se ponekad zapitam koliko je takva priča uopšte u skladu sa onim što ja radim.
11. 12. 2007. | #6 | |
Miloš Vučić
Grand Master
|
Citat:
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Distribucija komponenti - problem sa Button komponentom | stanislav.simunec | Flash | 2 | 23. 02. 2010. 01:30 |
CRM u Srbiji | Eniac | e-Business | 1 | 24. 06. 2007. 21:30 |
Net2phone u Srbiji... | buke | Komunikacije | 2 | 29. 08. 2006. 12:51 |
IT u Srbiji | Dejan Bizinger | e-Business | 21 | 24. 12. 2005. 01:29 |