SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net MySQL, MSSQL, Oracle, Access, ODBC. Ako imate problem brže i preciznije ćete dobiti odgovor ako priložite strukturu tabela ili skript koji kreira tabele i puni ih test podacima umesto što to problem opisujete samo rečima. Sponzor: Baze-Podataka.net - Blog o bazama podataka |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
13. 11. 2014. | #1 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 25.10.2012
Hvala: 16
32 "Hvala" u 9 poruka
|
Dizajn mysql baze za timer
Moram da napravim tajmer s tim da se sve belezi u bazi, ne obican JS timer.
Zanima me kako da dizajniram bazu, da li je to neko vec radio. Postoje nekoliko problema jer tajmer mora imati start, stop i pauze, kao i ukupno vreme u satima, minutama i sekundama... Takodje problem je jer korisnik kada napusti app a nije kliknuo na pazuzu vreme mora i dalje da tece... i slicne stvari |
14. 11. 2014. | #2 | ||
expert
Grand Master
|
Koji deo ti je tacno problem?
Da li si pokusao da nacrtas na papiru nekoliko varijanti pa ni jedna ti nije izgledala dovoljno dobra? Ako nisi - pokusaj. Ako jesi - gde je zakucalo? Citat:
probaj neke sam da resis, a za druge pitaj (ako ne uspes sam) Citat:
pri startiranju app-a/stranice i nakon logina, jednostavno mu das trenutno stanje i on produzi (trenitno stanje se izracunava na serveru) |
||
15. 11. 2014. | #3 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 25.10.2012
Hvala: 16
32 "Hvala" u 9 poruka
|
Resio sam problem...
Imam start | pause | resume | end time | total resume - pause se dodaje na total a na svaku pauzu resume se nulira... |
|
|