|
01. 11. 2007. | #1 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
|
Karike.com lansirane (soft launch, beta 2)
Veliko mi je zadovoljstvo da objavim da je Karike.com spreman za siri auditorijum. Neki od vas su vec clanovi sajta, malo ga testirali, hvala na tome. Zamolio bih da posetite sajt, napravite nalog (i postavite barem jednu sliku na kojoj se vidi vas lik jer je to najbitniji deo sajta), malo se "prosetate" po sajtu, odigrate neku online igricu, napisete blog post...
http://www.karike.com Info o lansiranju (gde ce naci info o sajtu i kompaniji koja je vlasnik sajta i ima mrezu pan evropskih drustvenih mreza): http://www.karike.com/blogs.php?entry=11 Hvala svima koji ce izdvojiti barem 10 minuta da pogledaju opcije na sajtu (posebno ce biti zanimljivi kombinacija SMS i web servisa, SMS servisi ce uskoro biti implementirani), molim vas postavite svoju fotku. Nemojte toliko komentarisati dizajn vec koncept sajta. Takodje, zahvaljujem unapred svima koji ce da napisu info o sajtu na svom blogu. Znam da treba neke stvari jos da se srede ali nisam cekao da sajt bude 100% spreman za lansiranje. Moja uloga je CM Karike.com
01. 11. 2007. | #2 |
Nekad bio ddz
Expert
|
Off Topic: CM? |
01. 11. 2007. | #3 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Country Manager
01. 11. 2007. | #4 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
|
Red bi bio da stavis i link na originalni sajt: http://www.rate.ee
01. 11. 2007. | #5 |
Moderator
Wrote a book
175 "Hvala" u 58 poruka
|
Hvala Moreno na postavljenom linku. Nisam ga tu postavio jer ima na blogu na Karike.com ali fino je i da ovde ima.
Mislim da ce biti zanimljivo clanovima (Karikasice i Karikasi ) da postave svoje RSS feedove koje prate i da prate sveukupne RSS feedove koji su drugi Karike.com korisnici postavili a u trenucima dosade moze se odigrati neka igrica ili pogledati video klip (lista se stalno dopunjuje). Meni se najvise svidja kako je uradjena opcija Albumi i opcija slanja vise fotki koriscenjem ActiveX modula. Meni je posebno drago sto su u listi zemalja gde su odlucili da prave lokalne verzije sajta www.rate.ee odlucili od ex-yu zemalja da to bude Srbija. Ovo je kako znam prvi dolazak neke strane popularne drustvene mreze u Srbiju.
01. 11. 2007. | #6 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Nije prvi
Dernek.ba -> Furka.com inace , sto se tice ActiveX ... oh well ....
01. 11. 2007. | #7 |
Moderator
Wrote a book
175 "Hvala" u 58 poruka
|
OK, prvi internacionalni, ima nekih regionalnih primera :-)
BTW. Mislim da ce sajt biti dosta zanimljiv zenskoj populaciji zbog kombinacije - fotke, blogovi, horoskop, testovi a i online igrice nije da ne vole devojke. Inace, primarna ciljna grupa sajta su osobe izmedju 15 i 27 godina.
02. 11. 2007. | #8 |
expert
Master
|
Nice
|
02. 11. 2007. | #9 |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
|
Čestitam i neka ti je sa srećom
02. 11. 2007. | #10 |
Moderator
Wrote a book
175 "Hvala" u 58 poruka
|
Hvala ! Zaista bi bilo dobro kada bih video fotke vecine DPT-ovaca tamo pa da geekovi ocenjuju geekove
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Visual Studio 2010 Launch uživo na Internetu | vladaceric | IT događaji | 1 | 05. 05. 2010. 16:38 |
Open Social na Karike.com | Dejan Bizinger | Web aplikacije, web servisi i software | 0 | 14. 03. 2010. 19:18 |
TODO soft? | misk0 | Opušteno | 11 | 16. 02. 2010. 16:10 |
Web producent - Karike.com | Dejan Bizinger | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 19. 01. 2009. 23:37 |
webmail soft | misk0 | Web aplikacije, web servisi i software | 0 | 19. 01. 2007. 15:17 |