|
(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
07. 01. 2007. | #1 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
pitanje oko javascript debuggera (Venkman)
Kako se namesta u Venkmanu da mi breakuje na prvu liniju javascripta koja se izvrsi na odredjenoj strani ?
Treba mi da pratim redosled izvrsavanja koda tokom ucitavanja strane, ali nije moj javascript pa ne mogu nista da dodajem u njega...
08. 01. 2007. | #2 |
Rade Joksimović
Professional
Datum učlanjenja: 27.10.2006
Hvala: 0
1 "Hvala" u 1 poruci
|
Mozda te nisam razumeo sta ti treba, ali breakpoint u Venkmanu stavis samo klikom levo od broja linija koda, u onoj horizontali linije na kojoj hoces (u tvom slucaju prvoj). Ako postavi crveni kvadratic B postavio je break, ako je narandzasti F znaci da nemas koda na toj liniji, ili da ju je js vec izvrsio i unloadovao (sto ce ti se verovatno desiti jer stavljas na prvu liniju).
|
08. 01. 2007. | #3 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
nije to bio problem, ali snasao sam se... trebalo mi je da zaustavim javascript pre nego sto ga vidim ucitanog, odnosno da mu kazem "zaustavi cim krene javascript".. e sad to se radi sa onim stop dugmetom (krstom) na toolbaru, ali je to imalo neke cudne side-efekte, hvatao je JS iz neke extenzije jos pre nego sto se ucita strana, a kad mu kazem run on prestane sa debugom. Elem upalio sam FF u safe modu i resio taj problem...
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Javascript ORM | kodi | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 2 | 10. 07. 2007. 12:17 |
JavaScript on Rails | Ilija Studen | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 2 | 05. 07. 2007. 20:48 |
javascript 3D | ivanhoe | Opušteno | 2 | 03. 11. 2006. 13:25 |
JavaScript meni | Ilija Studen | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 34 | 03. 01. 2006. 13:29 |
Jedno lejmersko pitanje, 'itno! (javascript, grr) | oliver | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 8 | 25. 10. 2005. 22:26 |