Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
17. 07. 2009. | #1 |
Zepter Digital Media
Professional
Datum učlanjenja: 13.01.2009
Hvala: 10
6 "Hvala" u 5 poruka
|
putShare.com
Pustena je Beta verzija novog WebGazda doo projekta
www.putshare.com - data sharing service Registrujte se, ukucajte coupon code "coupon30" i bice Vam odobreno 30 dana test nalog Ocekujemo komentare... Hvala
18. 07. 2009. | #2 |
troll mode
Wrote a book
|
dont get me wrong ali zaista ne vidim poentu poslednjih par servisa, malo da prosvrljas po netu i shvatices da se retko ko 'leba najeo od video i data sharing servisa pa cak i pored toga je ogromna konkurencija.
Daj malo masti na volju i fokusiraj se na tu jednu stvar, mlad si makar masta ne bi trebala da ti je problem... |
19. 07. 2009. | #3 |
I think I'm a sofa...
Professional
Datum učlanjenja: 16.11.2005
Hvala: 9
28 "Hvala" u 25 poruka
|
Eh Nebojsa, imas tu logiku - napraviti jednu veliku stvar koja (ulovno) pravi velike pare.
Ali opet i logiku - napravis jedan sajt koji pravi recimo $100 mesecno pa napravis jos 10 takvih i opet imas pristojan income |
19. 07. 2009. | #4 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
|
samo sto za ovaj sajt treba imati server koji kosta bar 300$ mesecno, a 300$ da zaradi - iskreno - mislim da ce tesko uspeti...
[voleo bih da gresim, i da me webgazda demantuje za mesec dana] |
19. 07. 2009. | #5 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
A i treba da se tuče sa brdo već postojećih ...
19. 07. 2009. | #6 |
Miljenko Rebernišak
Qualified
Datum učlanjenja: 05.03.2009
Hvala: 4
25 "Hvala" u 22 poruka
|
Pre nekog vremena 1+godina pogodak je pokrenuo svoj dodaj.rs servis za delenje fajlova. Svojevremeno su slali svim forumima pluginove sa upustvom kako da integrisu njihov servis. Iako su to radili ne deluju mi kao uspesni servis, tako da mislim da ce isto biti i sa ovim.
|
20. 07. 2009. | #7 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
Pored toga je i "security" deo malo busan ... primetio sam XSS i jedan potencijalno opasan CSRF ...
21. 07. 2009. | #8 | |
član
Certified
Datum učlanjenja: 11.05.2007
Hvala: 35
3 "Hvala" u 3 poruka
|
Citat:
No offence, but it's true!
21. 07. 2009. | #9 |
Siva eminencija
Grand Master
|
@liquidBrain: Nisam primetio da Ivan objavljuje detalje koji se mogu upotrebit brain-dead metodama.
Inace, primetio sam da je opsti trend da se svaki novi projekat u startu proglasi propalim i neprofitabilnim. Iako sam i sam ucestvovao u par tih pljuvacina (gde je bilo vise nego ocigledno da ce da propadne) taj pristup je generalno nakaradan. |
22. 07. 2009. | #10 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
|
Iskusio sam to na sopstvenoj kozi, ali dobro meni je najbitniji rezultat koji se ili postigne ili ne postigne a pljuvanje, negativizam ili primedbe me samo teraju da planirani rezultat ostvarim. Tako da i to ima nekih pozitivnih stvari . Kao i u sportu - trener obicno najvise vice na najboljeg/najperskektivnijeg igraca (been there done that, again)