Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
novi član
|
![]() Pozdrav svima. Pre svega da se predstavim, zovem se Miroslav iz Stare Pazove, imam 27 godina a u web svetu sam poznat kao Grumf.
Trenutno sam nezaposlen, a posao mi je zaista potreban. U svetu računara sam desetak godina i sve što znam sam naučio ili iz mnogobrojnih tutoriala (a ipak sam daleko od profesionalca) ili sam SAM učio. Radio sam u PC Centru jedno vreme (honorarno) kao serviser, zatim sam radio kao administrator foruma radija "S" (dok im je još bilo stalo do foruma), zatim sam radio kao urednik komentara na portalu radija "S" (smedia.rs), da bi se na kraju okušao kao prevodilac i editor igrice na srpski jezik (www.onlinefudbal.com) sa engleskog (www.goalstar.eu). Malo sam se zanimao sa IRC serverima i sa Shoutcast online radio stanicama. Volim da radim sa računarima i sa svim poslovima koji su vezani za iste. Ako vam treba radnik za bilo koji posao (ako ga ne znam mogu da ga naučim), bilo bi mi neizmerno drago da imam tu čast da radim ono što volim. Možete me kontaktirati i ovde na forumu ili na: SKYPE: radio_022 Email: marketing@radio022.com Facebook: http://facebook.com/DjGrumf Hvala unapred. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|