|
![]() |
#1 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 31.01.2006
Hvala: 2
7 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]()
![]() |
#2 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
![]() ![]() |
![]() uuuuuu!
svidja mi se, mnogo mi se svidja ![]() bilo bi stvarno zanimljivo videti koliko parallels moze da se optereti u realnom radu, ali i ovako deluje impresivno. akonto macbook-ova, procitao sam da je zavrsna obrada krs, a da se crnih skida boja ![]() Poslednja izmena od xippi : 23. 05. 2006. u 03:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 31.03.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Ako je to istina onda ode sve u persun. Ja nigde nisam nista procitao oko toga da spada boja?! Zato sto koliko znam oni su svi (mislim na deo za monitor i, hajde da kazem kuciste) u nekoj vrsti tvrde plastike koja stiti laptop. Barem je tako bilo kod iBooka. Nisam jos video MacBook uzivo.
Jel imas neki direktan link? Inace ovaj fast user switching je postoji od kako je izasao Tigar. Poslednja izmena od sirNemanjapro : 30. 05. 2006. u 01:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 31.03.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Ja sam sad pregledao slike na tu temu i mogu da kazem da to opadanje boje je sasvim random. Moj drug ima iBook vec vise od pola godine i nikakvih problema sa njim. O nestanku boje nema pojma.
Sto se tice ovih problema, ako je ista slika koju smo videli u pitanju, vise deluje kao da ga je neko bacio, ili da je nesto prosuto preko njega... Ne znam... Losa slika. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Macbook 4.1 - kupovina | sH@DoW | Hardware | 10 | 18. 05. 2010. 06:42 |