e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Zoran Ševarac
Certified
Datum učlanjenja: 26.04.2006
Hvala: 0
40 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() U okviru seminara Instituta za informacione sisteme na Fakultetu organizacionih nauka, biće održano predavanje na temu 'Razvoj servisa za e-trgovinu internetprodavnice.com'.
Predavanje će se održati u utorak 12.12.2006. sa početkom u 15h, u sali 201 na Fakultetu organizacionih nauka, Jove Ilića 154, Beograd. Predavanje će održati dipl. ing. Zoran Ševarac, programer u timu koji stoji iza projekta internetprodavnice.com Pozivam Vas da dođete i saznate više detalja o projektu internetprodavnice.com, našim iskustvima i trenutnom stanju e-trgovine u Srbiji. Kontakt email: sevarac@gmail.com http://www.internetprodavnice.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 08.02.2006
Hvala: 2
6 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() Ukoliko predavanje bude praceno prezentacijom na videobimu prelazem da koristite svoj racunar, jer sam ja propustio priliku da razbijem njihov.
Mislim kada vam daju laptop bez baterije, i sa slabijim punjacem imacete pravi sou od prezentacije, cim se ukljuce cooleri i publika ce da coolira dok nepodignete sistem iz pocetka. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() sala 201 je dosta ok, racunari postoje tako da nece biti problema da se nabave, ali sasvim sigurno i onaj koji je instaliran u ucionici radi dobro... to znam jer sam tu organizovao seminar prosli mesec, tako da nece biti problema...
ako bude nekih problema ja cu biti tu pa cu se iscimati da sve bude ok i ako za to nisam zaduzen |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zoran Ševarac
Certified
Datum učlanjenja: 26.04.2006
40 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() Da, i ja verujem da ce biti ok jer poznajem organizatora, a vec sam tu drzao predavanja i bilo je bez tehnickih problema. U svakom slucaju Eniac hvala na tehnickoj podrsci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() Nema na cemu to je moja duznost prema fakultetu, kao i prema Vasoj dobroj volji... Vidimo se tamo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 01.09.2006
Hvala: 1
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() ne moze da dodje ko hoce... otvoreno je predavanje kao i sva na FONu koja se odrzavaju...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 01.09.2006
Hvala: 1
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 31.03.2006
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Kako je proslo? Ima li neki video\komentar?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() pa to je sutra valjda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Predavanje: RAZVOJ ANDROID APLIKACIJA | PRfonis | IT događaji | 0 | 29. 04. 2010. 21:08 |
Predavanje na FONu | Eniac | Marketing i SEO | 7 | 07. 06. 2007. 23:25 |
predavanje: ITPro - početak, razvoj, zen... | oliver78 | e-Business | 2 | 21. 05. 2006. 21:27 |