e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Dusko Petrovic
Professional
|
![]() da li neko ima iskustva sa izradom ebay-like aukcijskog sajta?
tek sam poceo da se upoznajem sa sistemima online placanja i transfera novca, to je definitivno oblast koju treba znati u ovom poslu, pa mi je ovo privuklo paznju. klasicnu naplatu i prodaju kojecega na netu sam cini mi se skapirao ali ovo je malo drugacije konkretno, zanima me kako bi fukncionisalo placanje i kako osigurati transfer novca od kupca do prodavca po mogucstvu uz neku garanciju isporuke robe. naplata od kupca nije problem, moze se iskoristiti paypal ili neki drugi cc gateway ali ne znam kako funkcionishe prenos novca na racun prodavca. ako i on i kupac koriste paypal kontam da nije problem, ali ako se drugacije radi nemam ideju |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pušelja Predrag
Professional
|
![]() Pa ne eBay-u nemas nikakvu direktnu prodaju, pa samim tim ni placanje ( osim placanja same usluge, ali to je drugo) Znaci eBay samo posreduje izmedju kupca i prodavca, ima male razlike izmedju aukcijskog i marchand sajta. ( da li bas male?)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Dusko Petrovic
Professional
|
![]() hmpf.. onda sam ja tu neshto pogreshno skontao.. idem na ebay da pogledam.
hvala na razjashnjenju zablude u svakom slucaju |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
novi član
Datum učlanjenja: 10.01.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Probaj nasu aukciju (link)
Poslednja izmena od bluesman : 10. 01. 2006. u 15:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Ao pa za ovo se dobija dozivotni ban
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() NIKADA aukcije nece biti popularne kod nas, ili barem u narednih 10 godina.
Secam se krahova svih ambicioznih projekata.. Strasno...
![]() |
#7 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
Ako zelis da se reklamiras, postoje drugi nacini za to. Na kraju ovde nije niko trazio da kupi neko na aukcijama vec da li je neko radio aukcijski sajt. Znaci, ako ne mislis da postujes source code ovde, onda nemoj ni link da stavljas.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
.rs sajt sa PR 10 | Markok | Linkovi | 41 | 02. 01. 2012. 18:06 |
APR sajt i prelazak na RS | McKracken | e-Business | 8 | 09. 09. 2008. 20:03 |
Sajt Ministarstva Informatike IMA SAJT! | Pedja | e-Business | 33 | 28. 08. 2007. 11:37 |
Ako neko hoce da radi aukcijski sajt | Pedja | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 08. 08. 2007. 14:43 |
Opera cudan bag -> quirksmode sajt prebacuje strict mode sajt u quirks u drugom tabu | bojan_bozovic | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 0 | 12. 02. 2006. 12:42 |