|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 | |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Nemam rijeci za ovo... Tragicno, smijesno, you_name_it... Najgore je sto (koliko ja znam) TelekomCG vec godinu-dvije nema ekskluzivno pravo iliti monopol, tako da se ovo vjerovatno svodi na to da je 'isti' ostecen zato sto je (jedini?) imao licencu od 'doljepomenute' Agencije (agenture) za telekomunikacije. Kako su dosli do 6-7 miliona eura znaju samo oni, Bog i andjeli bozji...
Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ja sam video ovo u Novostima ali iskreno nisam razumeo šta su to ova dvojica uradili?
![]() |
#3 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Znam taman ovoliko koliko pise, "terminiranje međunarodnog telefonskog saobraćaja u lokalni" -izgleda da su "mjestanima" omogucavali da 'za dz' razgovaraju s inostranstvom... **** my father if i know... U redu je da 'apse ako neko ne postuje zakon, ali bljutavo mi je sto se u clanku i saopstenjima prica o "strucnjacima InternetCG i Telekoma" maltene kao da su i oni policija -samo sto nisu i lisice stavljali ("sto baca potpuno novo svjetlo na cijeli slucaj"
![]() Jadno je i to sto toliki publicitet daju necem tako glupom, kao da ova dvojica treba da plate ceh za svu nesposobnost i kukavicluk pravosudja u nekim mnogo vaznijim slucajevima... Dobro, dobro, necu o politici ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Qualified
|
![]() Ma ne, bre!
Tipovi su terminirali saobracaj, a to znaci da su omogucavali da se iz inostranstva zove u CG, koliko sam ja shvatio. To telekonji smatraju da im je direktno turanje ruke u dzep, a na isti nacin se bore protiv toga i ovde u Srbiji. Doduse, ovde samo ljudima gase linije pod izgovorom da su ''upotrebljavali linije u nedozvoljene svrhe'' ili tako nesto... Cuo sam tako... Doduse, ovo zaista Telekomu mrsi konce s obzirom da onda oni ne mogu da drze umobolne cene ka inostranstvu, posto ocigledno vec rade kao VoIP terminatori (dvoznacne li sintagme ![]()
![]() |
|
|