Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
novi član
Datum učlanjenja: 18.01.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Kompanija Agena trazi WEB GURUA
Opis: -prati web trendove -zivi na netu ;-) -brzo uci, zeli da napreduje, komunikativan -XHTML, CSS, JAVASCRIPT FRAMEWORK, PHP FRAMEWORK Zainteresovani neka posalju CV na posao[at]agena.co.yu |
![]() |
![]() |
#2 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() A posao je... ? Da prati trendove?
![]() Molim da razjasnite oglas.
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman I don't always know what I'm talking about but I know I'm right! Poslednja izmena od bluesman : 09. 11. 2007. u 17:56. |
![]() |
![]() |
#4 |
Boban Karišik
Expert
|
![]() hahah
hahahahaha ![]()
#5 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 11.10.2006
Hvala: 32
10 "Hvala" u 7 poruka
![]() |
![]() pa bre blues moras odma da uradis bre mini-research..
![]() odes na njihov sajt, sudeci po ostavljenom mailu, to je: www.agena.co.yu onda vidis sta rade, kako izgledaju, koliko su ozbiljni, pa tek ONDA zakljucis kakav im covek treba ![]() doduse, ja sam otisao tamo, i nisam bas zakljucio kakav im covek treba, ali to je zato sto sam u zurbi na svom poslu, pa je mozda blues ipak u pravu - trebalo je preciznije reci kakav se profil posla trazi, iako je verovatno je u pitanju "php programer" :P |
![]() |
![]() |
#6 |
Scarface
Qualified
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 29
4 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Onaj ko živi na netu (šta god to značilo) ili barem malčice aktivnije prati domaći web ne mora da ide na njihov sajt, veoma su poznata firma i njihovo ime je nekome sasvim dovoljno tako da potencijalnim web guru-ima neće trebati nikakav detektiv.
Zato valjda nije ni ostavljena adresa sajta, onaj ko se prepoznaje u opisu posla mora znati njihovu firmu, drugačije ni ne mogu da provere koliko je ko aktivan na webu. |
![]() |
![]() |
#7 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Nemojte odmah da se zalecete... ja sam samo pitao da bi oglas bio jasan a ne da bih se sprdao sa nekim... molim da se oglas razjasni ili cemo morati da ga sklonimo... ili neka se objavi neki link do uslova konkursa.
#8 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() u bre al vi znate nekad da spopadnete ljude, treba im neko ko se razume u web, dakle ne mora da bude bog za elektrotehniku i kompjutere, da pise u 22 jezika i sl. vec neko ko je mozda programer ili dizajner, razume se u web standarde i prati aktuelna desavanja na webu... mislim da su ljudi u Srbiji odustali od trazenja vec naucenih ljudi... Tako nesto ocito ne postoji, a da je slobodno
|
![]() |
![]() |
#10 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ovo je možda i šala
![]()
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
301 redirkecija "dinamickog" URLa na "dinamicki" URL | mb_sa | Regular expression i htaccess | 7 | 02. 07. 2008. 19:21 |
Karakteri "&" i "=" i XMLHttpRequest | Milos Vukotic | Regular expression i htaccess | 18 | 01. 10. 2007. 15:16 |
If IT really is a "profession", what is our "pro bono" contribution as IT pros? | oksite | e-Business | 26 | 12. 01. 2007. 11:18 |
"Telekom Slovenije" preuzeo "Blic.net" za 390.000 evra | Aleksandar Marković | Komunikacije | 2 | 23. 12. 2006. 14:23 |