|
Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
![]() Da li se to dešava samo sa mojim google apps nalozima ili generalno, ali npr. nove gmail promene mi još uven nisu zahvatile ni na jednom domenu na kom imam google apps...
Evo već i bojenje labela se pojavljuje na običnim nalozima a na google apps još nemam ni novu verziju kontakta ![]()
![]() |
#2 |
I think I'm a sofa...
Professional
Datum učlanjenja: 16.11.2005
Hvala: 9
28 "Hvala" u 25 poruka
![]() |
![]() Da li ti je interface na srpskom mozda? Izmene su prvo vidljive na engleskom pa tek kasnije na drugim jezicima...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
![]() Nije. Na eng je stavljen.
![]() |
#4 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hmmm... Meni je imap na google apps pušten nekih mjesec dana nakon što sam ga dobio na obicnom @gmail nalogu.
Možda ima veze i sa tim kad je koji nalog otvoren ili tako nešto... Mada, ne znam što bi se sjekirali sad oko toga ![]()
![]() |
#5 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
![]() Ne, imap uredno imam. Ali nema onog older version što imam na običnom mail nalogu, kontakt menadžer je star i još neke takve sitnice...
![]() |
#6 |
expert
Grand Master
|
![]() kad smo vec kod googe apps, da ne otvaram novu temu: jel radi nekome dodavanje jabber usera ( koji je izvan G mreze ) na gtalk server kad koristite google apps for domain
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Miloš Vučić
Grand Master
|
![]() Biće, samo im treba vremena:
Citat:
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Od sinoć mi ne radi GMail na Google Apps, tj. može da se učita samo obična HTML verzija. Ima li neko slična iskustva ili je u pitanju samo moj server/nalog?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Evo da odgovorim sam sebi, dakle kao i svaki glupi korisnik išao sam kroz troubleshooting guide i rešio problem kada sam iz Firefoxa uradio "Clear Private Data..." i obrisao cookies i cached content. I pre ovoga sam ručno izbrisao kukije za mail.google.com ali to nije pomoglo, tek je ovo brisanje keša rešilo stvar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Promociju Google Apps servisa i kraj rezervacije .RS domena | torbica | IT događaji | 6 | 03. 09. 2008. 08:56 |
Google Apps paranoja prilikom slanja e-mailova??? | pcigre | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 2 | 12. 06. 2008. 21:44 |
Google to charge businesses for Google Apps | Peca | Opušteno | 10 | 01. 12. 2007. 15:09 |
Google dobija Open-Source konkurenciju | crews_adder | Marketing i SEO | 0 | 30. 12. 2006. 23:37 |