Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
novi član
Datum učlanjenja: 29.12.2007
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Pozdrav svima ovo je moj prvi post.
Započeo sam pre par dana jedan blog pa me interesuje kojim tempom treba pisati blog. Ja za sada svaki dan pisem po jedan članak. Da li je to suviše učestalo? Da li članke treba pisati jednom nedeljno, svaki dan... Koliko često vi pišete svoje blogove? Da li ste u početku pisali više nego kasnije kada je blog već imao dosta sadržaja?
![]() |
#2 |
član
Na probnom radu
|
![]() Mislim da treba pisati kad ima nešto "pametno" da se napiše a ne da to bude "reda radi"...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
profesionalac
Qualified
|
![]() U počtku, prva 4-3 meseca sa definitivno pisao svaki dan, jer je trebalo reći dosta toga od ranije (pre pisanja bloga). Sada se to svelo na 2-4 posta nedeljno, ne više. Sve zavisi kojim se temama baviš, nema pravila. Ako ne živiš od blogovanja a predpostavljam da ne, mislim da je bolje napisati jedan ali dobar post nedeljno nego svaki dan "samo da bi nešto napisao".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
![]() |
#5 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
novi član
Datum učlanjenja: 29.12.2007
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Hvala svima na odgovorima. Pročitao sam ranije većinu tekstova sa navedenih linkova. Mislim da ću nastaviti da pišem svaki 2-3 dan dok blog ne dobije neki osnovni sadržaj koji oslikava ideju bloga, pa ću onda posle par meseci pisati samo kad imam baš nešto "pametno" i značajno da kažem.
![]() |
#7 |
Walker
Na probnom radu
|
![]() U poslednje vreme sve češće dolaze pitanja o tome koliko je blog profesionalan sajt, koliko često treba pisati, kako treba pisati... nemam pojma, meni je blog i dalje lična škrabalica na netu gde ostavljam poruke za svoje prijatelje, i često zaboravim da tu svraćaju i nepoznati ljudi... Ali mi je kako god okreneš uvrnuto da poštujem neka tuđa pravila za nešto svoje...
Imam utisak da je to isto pitanje kao i "koliko često treba menjati pesme na mp3 plejeru" ili "kako da složim majice u ormaru, po boji, veličini, motivu ili..." Mislim, da, može neko da ti kaže te stvari, da smisli pravila i sve, ali u čemu je poenta, ako pišeš blog kao blog, tj. ako ne planiraš da budeš "pro blogger" kojem će blog postati mala kancelarija i strogo organizovano poslovno mesto gde će se baviti nečim... Ali to onda prerasta lični blog i postaje namenski sajt, iako na nekoj blog platformi, ipak ne više... blog... |
![]() |
![]() |
"Hvala" wooglah za poruku: |
![]() |
#8 |
emperor Selassie
Grand Master
|
![]() Slažem se wooglah-om... svoj blog pišem 2-4 puta mesečno, nekad češće, nekad ređe, zavisi da li ima šta da se kaže, što je meni zanimljivo, jer opet, to je moja lična škrabalica
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 20.01.2008
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Evo i mog prvog posta. Kako na blogu tako i ovde. Slazem se sa Predragom da treba pisati samo kada se ima sta reci. Sve ostalo nema smisla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Off Topic: @Srpski vo: Alal vjera za nick i url... Jezivo kako se malo toga promijenilo od vremena kad je nastala ta pripovjetka...
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kako napraviti projekat kojim se aplicira na razne fondove.. | hilarious | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 3 | 09. 07. 2008. 23:15 |
Kojim danom slati/šaljete newsletter? | pcigre | Marketing i SEO | 16 | 04. 12. 2007. 17:36 |
B92 Blog | Dejan Bizinger | Web site, dizajn i multimedia | 73 | 10. 06. 2007. 17:16 |