e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 26.12.2007
Hvala: 2
4 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() koji su vasi izvori? sta vam je u planu?
mislim da je to nesto o cemu svi mi moramo razmisljati, posebno ljudi poput vecine nas na ovom forumu. ja se trenutno igram oko forex berze i istrazujem opcije s raznim fondovima. zatim, partner britanac i ja razvijamo nesto sto planiramo prodati kao asset. sledeca stepenica su nekretnine. planiram u narednih godinu-dve kupiti my 1st property. http://www.fourhourworkweek.com/blog/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 14.10.2006
Hvala: 39
17 "Hvala" u 14 poruka
![]() |
![]() Paaaaa... mi onako sljakamo danju i nocu, ne trgujemo akcijama, molimo se da ove besplatne nesto vrede, trudimo se, to sa 1st property po principu "dok nekome ne smrkne, drugome ne svane" i eto...
Ajde sad ozbiljno, to o cemu ti pises ovde zvuci Sci-Fi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
član
Certified
Datum učlanjenja: 01.09.2007
Hvala: 76
4 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() Citat:
milosz nam je dosao i "raspucao" se sto je so tipicno za ljude koji ne zive ovde ili provedu bar mesec dana bilogdevan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poslednja izmena od Milija Veljovic : 25. 08. 2008. u 03:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
član
Certified
4 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() svakako... pa ovde nema ni uslova za tako nesto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 01.09.2007
Hvala: 76
4 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() Ima ovde uslova za to. Ja sam istrazivao malo temu kad sam naleteo na clanak o Forexu u E-magazinu. Zakljucio sam da je interesantno ali da bih morao da zapnem i bas dosta naucim prvo but now i have other fish to fry. Tajming je sve
![]() Poslednja izmena od Milija Veljovic : 25. 08. 2008. u 04:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
član
Certified
4 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() milija... slazem se! nas najveci problem je mentalitet i sto smo zemlja ''ne moze''. zapravo, takav smo narod.
izolacija je uzrok vecine sranja ove zemlje. meni licno vize nisu frka [za vecinu zemalja ne trebam ili su puka formalnost], ali jesu mnogim meni dragim ljudima. kad bi vise ljudi videlo berlin, pariz, london, moskvu, bec [ne moraju nju jork i sangaj]... beograd bi bio puno lepsi! glavni krivac sto vam trebaju vize je ''nasa'' vlada! u slucaju recimo UK uslovi za ukidanje viza su jasno definisani i cim se ispune, vize se ukidaju... kao sto su hrvatskoj uveli vize kad su mnogi srbi nakon rata otisli u UK i trazili azil... kad su azilante resili a broj overstayers bio minimalan, vize ponovo ukinuli. iz slicnih razloga za US treba viza na grcki pasos a na slovenacki ne. politicari nisu uglavnom pali s marsa nego su iz naroda i samo drustvo je krivac sto kradu nekaznjeno. mogucnosti za biznis u srbiji nema kao u UK i US... ali, tu nismo nesto puno bolji od mnogo razvijenije nemacke. ali... neko ko je delom izuzet iz te price su upravo ljudi na ovom forumu. cak i iz srbije se moze biti globalni lider u poslu... evo... pogledajte boccio i iliju. vicite na glas ''yes, i can''! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() A da li je neko planirao da radi nesto drugo, kasnije ... ? Nesto sto ne ukljucuje kompijutere u tolikoj meri ? Mozda neka proizvodnja/reciklaza, ili turizam/ugostiteljstvo ... ?
![]() |
#8 |
expert
Master
|
![]() Ja sam razmisljao da kupim Jeanneau Sun Odyssey 45DS i neku garsonjericu na Tenerifama pa da naplacujem ture turistima....
![]() |
![]() |
![]() |
"Hvala" STELLANOVA za poruku: |
![]() |
#9 |
Siva eminencija
Grand Master
|
![]() @miloshz: Nista od stvari koje si nabrojao se ne moze svrstati u residual income
![]() Inace, kad pominjes property, prilicno lose vreme za tako nesto a narocito ako si small scale investor (osim u Srbiji gde su rizici znacajno veci). US trziste je pod ledom odavno, UK trziste se sprema da uradi slicno (prvi loss u poslednjih 17 godina je dovoljno dobar pokazatelj situacije). Residual income je nesto sto je prilicno tesko za postici osim ako nisi pisac ili muzicar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Gajio ranije a razmisljam se da ponovo pocnem sa japanskim prepelicama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|