Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 20.04.2007
Hvala: 6
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Well posto se nikada nisam kacio sa gotovim cms tipa joomla/drupal i sl sada imam jedan problem
![]() URL: http://anatimation.com/ kada se sajt otvori izbaci se samo prazna strana i cijem source stoji samo -> <table class="blog" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td valign="top"><div> U samom contol panelu sve je ok na izgled. Svi artikli su tu mogu da urdim rpeview istih , cela hijerarhija linkova je tu sve sve ali kad uradim preview site-a opet puf nema nicega na strani. Ako neko ima vremena i neki predlog bio bih mu zahvalan :L) takodje mogu mu omoguciti ftp/cpanel pristup samom sajtu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Probaj da promijenis template kroz admin panel.
Probaj da izbrises cache (u admin panel-u, glavni meni desno, zaboravio sam kako se zove). U admin panel/configuration probaj da iskjucis cache i konacno probaj da iskljucis "friendly urls" ako su ukljuceni. Valjda nesto od ovoga upali ![]()
![]() |
#3 |
profesionalac
Qualified
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Probao sam da promenim timplejt i opet isto. Po defaultu je izabran timpllejt anatimation_v2 kog uopste nema fizicki u /templates folderu ?!
Probao da iskljucim cache isto ![]() Friendly urls nzn gde se nalazi moram da potrazim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
majstor
Wrote a book
|
![]() Pogledaj log fajlove i u General Config ukljuci Error Reporting na Maximum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
profesionalac
Qualified
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() jesam ali mhm gde bi logovi trebalo da se nalaze? Da li joomla ima svoj log folder pod ovim domenom? Posto ja pretrazi sve ali ne vidim nigde logove
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
majstor
Wrote a book
|
![]() Mislio sam na Apache logove.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
profesionalac
Qualified
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() ipak je to IIS a ja nemam pristup takve prirode
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
majstor
Wrote a book
|
![]() Potrazi od server administratora. Nisam iskreno nikad pokretoa Joomla na IISu, tako da ne znam puno o tome. Moze biti tona razloga od nedostatka PHP lib-a, konekcije sa bazom, prava pisanja u cache ili /tmp folder ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Web designer
Professional
|
![]() Probaj da iskljucis sve module/pluginove koji su naknadno instalirani...znaci koji ne dolaze default uz joomlu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
magla diler
Qualified
Datum učlanjenja: 13.02.2007
Hvala: 69
18 "Hvala" u 13 poruka
![]() |
![]() cini mi se da ti treba vise memorije za php.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Interest based advertizing | ivanhoe | Marketing i SEO | 21 | 14. 03. 2009. 23:58 |
client IP based setovanja za Apacha | ivanhoe | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 1 | 03. 03. 2009. 18:45 |
Corporate Sales Representatives - SIP based softphone technology | kaneolopa | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 08. 07. 2008. 11:40 |
Resin - Java based PHP inerpreter | kodi | PHP | 2 | 23. 06. 2007. 12:59 |