Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ima li neko negdje kakvo bazično uputstvo za wordpress na nekom od naših jezika?
![]() Hvala ![]() (pokušaj guglanja mi propade jer ima grdilo sajtova koji su "powered by wordpress" na čijim se stranicama pominje riječ "uputstvo"...)
![]() |
#2 | |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 09.04.2009
Hvala: 80
72 "Hvala" u 46 poruka
![]() |
![]() Citat:
trebalo bi da ovde imas po nesto http://sr.wordpress.org/ |
|
![]() |
![]() |
"Hvala" metaphysic za poruku: |
![]() |
#3 |
Knowledge base
Wrote a book
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() Hvala
![]() ![]()
![]() |
#4 |
novi član
|
![]() Pa mislim da je wordpress toliko jednostavan da ne moze biti jednostavniji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Knowledge base
Wrote a book
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Poslovni softver BLOG
Certified
|
![]() Pozdrav,
Svojevremeno je i meni tako nesto trebalo, kada smo novinare učili kako da brzo i lako unose tekstove na sajt. U toj potrazi sam naišao na vrlo pristojno uputstvo za postovanje na blog na sajtu http://kako-da.blogspot.com/2009/04/...dows-live.html Meni se lično ova kombinacija Live Writer i Wordpress pokazala kao najelegantnija za dummy users (bez uvrede za bilo koga ![]() Sve najbolje, Miodrag
poslovni softver (dot) net BLOG Poslednja izmena od gastonr : 24. 11. 2009. u 22:28. Razlog: da ne ispadnem totalno nepismen :) |
![]() |
![]() |
"Hvala" gastonr za poruku: |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
WordPress + RSS feed + "more ..." | Dejan Topalovic | Web aplikacije, web servisi i software | 2 | 01. 09. 2008. 14:26 |
301 redirkecija "dinamickog" URLa na "dinamicki" URL | mb_sa | Regular expression i htaccess | 7 | 02. 07. 2008. 19:21 |
If IT really is a "profession", what is our "pro bono" contribution as IT pros? | oksite | e-Business | 26 | 12. 01. 2007. 11:18 |
"Telekom Slovenije" preuzeo "Blic.net" za 390.000 evra | Aleksandar Marković | Komunikacije | 2 | 23. 12. 2006. 14:23 |