Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 29.10.2007
Hvala: 1
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Nedavno sam izgradio relativno prost CMS u Symfony-u, i klient cesto sada trazi male promene, a ponekad i malo vece. Treba mi neko:
- ko je relativno upoznat sa Symfony framework-om - i zna cross-browser XHTML/CSS Nije losa prilika da se neko upozna sa Symfony, ako do sada nisu. Rad od kuce. Ako ste zainteresovani, posaljite mi info o vasem iskustvu sa symfony-jem i Skype kontakt na emajl: andrej tacka pavlovic et pokret tacka org |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
PHP (Symfony) + JS programer | andrejpav | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 01. 09. 2010. 04:15 |
Potreban iskusan Symfony developer za ozbiljan outsourcing projekat (hitno) | alluro3 | Poslovne ponude i zapošljavanje | 3 | 13. 03. 2008. 04:18 |
Potreban PHP programer | sawa | Poslovne ponude i zapošljavanje | 1 | 22. 11. 2007. 16:09 |
Potreban PHP programer | andrejpav | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 29. 10. 2007. 15:45 |
Potreban PhP programer i C# programer | Nikola Subotić | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 05. 02. 2007. 14:52 |