|
Programiranje Java, Perl, VB, ASP, .NET, C, C++, Pascal, Delphi Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 27.08.2011
Hvala: 8
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Trenutno sam napravio jedan deo sajta u Dreamweaveru koristeci html i svega nekoliko php funkcija.Medjutim shvatio sam da mi je potreban sadrzaj koji moram da uradim u asp netu odnosno korisnicki panel.
Da li u nekom asp.net cmsu kao sto je Dotnetnuke koji je po funkciji pre svega namenjen za azuriranje sajta a ne na njegovu izradu(bar ja tako mislim poznavajuci funkciju Drupala i Joomle) mogu pomocu modula napraviti korisnicki panel i nekako ga uklopiti sa preostalim delom sajta koji sam napravio u Dreamweaveru? Da li mozda neki od asp.net cms-ova generise kod koji mogu iskoristiti kao skriptu za razliku od Drupala koji ga ne generise? Ovo pitanje je mozda glupo,ali tek se susrecem sa asp.net-om. MOLIM SAVET. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
pl4stic
Na probnom radu
|
![]() Noup, to sto ti hoces ne moze. U principu ako ti treba samo da menjash kontent tipa izmena texta bez nekih kompleksnih logika, racunanja, etc... mozes da se pozabavish pravljenjem sajtova u VWD-u. Verujem da ako ti treba samo create, read, update, delete sve mozes da odradish sa drag & drop bez i jednog reda koda. Imash na lokaciji http://msdn.microsoft.com/en-us/beginner/bb308786.aspx kako se koriste mocne .net controle tako da kad odgledash filmice mnogo toga ce ti biti jasnije...
Malo ces muke da imash sa unosom (x)html formatiranog texta dok ne provalish (preporucio bih ti) freetextbox ... Happy coding & welcome to club ![]() |
![]() |
![]() |
"Hvala" pl4stic za poruku: |
![]() |
#3 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 27.08.2011
Hvala: 8
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Hvala puno na odgovoru.
Uzgred te molim da pogledas ovu temu http://www.devprotalk.com/showthread.php?t=10343 i da pokusas da mi pomognes oko skripte za registraciju. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
pl4stic
Na probnom radu
|
![]() Ne mogu da ti pomognem, ne radim php...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
expert
Grand Master
Datum učlanjenja: 11.04.2010
Hvala: 141
959 "Hvala" u 153 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Your fortune... fail