![]() |
#31 |
Predrag Supurović
Grand Master
Datum učlanjenja: 24.01.2006
Hvala: 3
200 "Hvala" u 12 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Moras vise voditi racuna o vremenu ljudi sa kojima komuniciras ovde. Svi su radi da pomognu, ali samo u slucaju da si unapred uradio domaci zadatak. Ne mozes da ocekujes da ti neko pise esej o temi koja je mali milion puta obradjena na net-u a u par prilika i ovde na forumu.
Sto se tice koda, meni se cini da je sintaksno ispravan, ako te to muci. Sto se tice SEO, nije bas dobar, mislim da ti je izbor kljucnih reci u title, description i keywords neodgovarajuci.
![]() |
#32 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Od svih meta tagova, potrebni su ti samo keywords i description. Ponekad je i dobro staviti robots='index,follow' ali nije neophodno.
Ostali tagovi su takodje upotrebljivi zavisno od namene prezentacije ali opet da napomenem nisu neophodni. Narocito revisit-after, koji je veliki mit i ne sluzi nicemu. Moj savet ti je da ih svedes na najmanju mogucu meru. Ali opet sve to zavisi od namene prezentacije i recimo da li zelis da ti se kesiraju stranice, etc... Osnovni meta tagovi bez kojih ni jedna stranica ne moze jesu keywords i description. Sve ostalo je namenski. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() meta tagovi ti netrebaju... ja se nesecam kada sam ubacio neki osim u jednom slucaju i to ne zbog pretrazivaca.
a svi moji sajtovi se rangiraju sasvim pristojno, odnosno proporcionalno trudu koji sam u njih ulozio |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
član
Certified
|
![]() Citat:
To je zato što se uvek zamislim i pomislim da mi je pitanje možda glupo i da bih možda mogao sam da pronađem odgovor. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 31.03.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Hvala Pedji, jasmancu i cveletu na odgovorima.
Ja sam juce pre nego sto sam postavio pitanja isao na sajtove vezane za optimizaciju. I ovo nista ne valja. Ne kontam i dalje. Rec Cacak se toliko puta pomenula a opet nece da me rangira kako treba. Koliko sam ja shvatio najbolje je stavljati keywordsove iz centralnog dela stranice. Ali nista. Gde gresim? I pitam se da li moram da stavljam i "Čačak" u keywords. Pre je bio pa sam izbrisao i stavio obicne "C" i "c", mislim na simbole. Kada sam gledao na Google nije imalo nekog efekta prevelikog. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Predrag Supurović
Grand Master
200 "Hvala" u 12 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Osnovni princip kod Google-a je da se rezultati ne vide odmah, sto mozes slobodn da protumacis kao: vide se nekada i tek posle nekoliko nedelja.
![]() |
#37 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() ili nekoliko meseci... nemoj se zamarati sa optimizacijom sada... vec citaj citaj a kada procitas dovoljno shvati da si se zajebao jer treba jos da citas
![]() (skoro) svako od nas je procitao toliko clanaka ove tematike da je to bolesno, ako zelis prave rezultate moras da budes siguran u sve sto na svom sajtu radis. SEO tehnike su vrlo vrlo specificne i variraju od sajta do sajta, od prilike do prilike. Hints: Googlaj "off-page seo" "on-page seo" i related terms. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
Expert
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Ufff... Izgleda da cu morati da se uclanim u vas klub.
![]() Where do I sign up? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Predrag Supurović
Grand Master
200 "Hvala" u 12 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Samo pazi, clanarina se placa vremenom potresenim na citanje raznorazne dokumentacije...
![]()
![]() |
#40 |
Banned
Expert
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Just give me da links!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Potreban flash dizajner za izradu website intro-a | bokacbl | Poslovne ponude i zapošljavanje | 2 | 20. 10. 2010. 09:07 |
Website editor | rakche | Sva početnička pitanja | 1 | 24. 11. 2009. 22:10 |
Website-ovi na ti | mLAN | Opušteno | 17 | 23. 10. 2009. 19:36 |