![]() |
#1 |
stari član
Na probnom radu
|
![]() Ko hoce da se oproba sa Adwords imam neke kupone ($100) a nemam vremena/potrebe da ih potrosim, javite se na twitter @meutrino ili preko linkedin (ima link na TW).
Kako G. ima politiku oko tih kupona a ja ih sasvim legalno dobijam (za nove klijente, bez ponavljanja, itd) neophodno je da zainteresovani ima normalan IN ili TW nalog (da nije od juce) i da se ne bavi glupostima (znaci normalni sajtovi, biznisi). Osim toga, potrebna je kartica da bi ste registrovali Adwords nalog ($5 ili $10, ne secam se). Cheers ![]()
![]() |
#2 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 30.03.2008
Hvala: 139
15 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Nije potrebna kartica da bi registrovao AdWords nalog. (ako želiš da iskoristiš samo kupon)
![]() |
#3 |
stari član
Na probnom radu
|
![]() Google kaze da jeste, ja kad sam poslednji put koristio morao sam da stavim karticu pre kupona. Mozda ima razlike u tipu kupona, ne mogu tvrdim.
To apply the coupon, create a new account and complete the billing details, click on the 'Billing Preferences' tab, and enter the coupon code when prompted. Terms and Conditions apply. Coupon expires 6 months from date of receipt. We will send you another 20 promotional coupons every three months.
![]() |
#4 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() potrebna je kartica za 'setup' adwords naloga - a bez setup-a nece ti dati da uneses promotional code...
inace kod ne radi na starim adwords nalozima. Poslednja izmena od Peca : 03. 12. 2011. u 22:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 30.03.2008
Hvala: 139
15 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Ni za setup nije potrebna kartica.
Pri početnom kreiranju naloga, posle onih nekoliko koraka, opredeliš se za "Manual payments" umesto "Automatic paymants" i dole ukucaš promotion code. Ono što je ovde kvaka, jeste da su kuponi pravljeni za one koji imaju adrese setovane (tamo u billing information) u USA i Kanadi. Evo šta još treba znati: Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
stari član
Na probnom radu
|
![]() Delio sam i ranije kupone u Srbiji i nije bilo problema, ne postoji taj uslov (billing address in the US or Canada), niti je potreban link. To se verovatno odnosi na kupone sa banera ($75 credit for new advertisers i sl.)
![]() |
#7 |
stari član
Na probnom radu
|
![]() posalo @zmiroljub, @jovica, @DebeloidAndroid, @adriamartcom, @mobipatrol, Predrag Damnjanovic, @ogiogi, ima jos par komada!
"Hvala" Itchy za poruku: |
![]() |
#8 |
stari član
Na probnom radu
|
![]() poslao webarto, nenad pantelic, kickloop, markok toliko za sada!
3 članova zahvaljuje Itchy za poruku: |
![]() |
#9 |
novi član
Datum učlanjenja: 27.11.2011
Hvala: 2
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Zainteresovan sam za kupon.Hvala unapred.
![]() |
#10 |
stari član
Na probnom radu
|
![]() Rekoh "toliko za sada" u smislu - sve je podeljeno - ne trazite vise.
\Ko se kasno javio ima prednost sledeci put ![]() Ziveli ![]()
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|