![]() |
#31 |
Mister
Master
|
![]() Ne znam jel da probam na Klingonskom da ti objasnim.
Dakle prvi link: http://www.pluspon.com/plusponnovi.html ... je lep. Dizajn je dobar, odgovarajući i UKRADEN! Drugi link je neuspeo pokušaj i izgleda kao diplomski rad nekog maturanta mašinske škole koji je dobio za teme "web dizajn"
![]() |
#32 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 15.03.2011
Hvala: 16
20 "Hvala" u 17 poruka
![]() |
![]() Ukradena 1x56 .png slika gradient (sivo-belo)
![]() ![]() ![]()
![]() |
#33 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Sa takvim stavom neces daleko dogurati.
![]() |
#34 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
![]() ![]() |
![]() dogurao on do bbc, nyt, forbes, nbc... mislim.
Poslednja izmena od xippi : 23. 01. 2012. u 23:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Mister
Master
|
![]() Ja zaista ne razumem. Pitao si za mišljenje. Ko god je rekao da mu se ne sviđa (potpuno subjektivna i lična stvar) ti si ga napao. Praviš se blesav i ne znaš koji si "kao" dizajn ukrao a koji nisi i onda još kažeš da sam ja smešan.
Izvini što sam hteo da ti pomognem.
![]() |
#36 |
expert
Expert
20 "Hvala" u 17 poruka
![]() |
![]() Izvini ako sam te uvredio, ali ti me nazivas lopovom backgrouind slicice
![]()
![]() |
#38 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 08.11.2010
Hvala: 68
78 "Hvala" u 32 poruka
![]() |
![]() Poenta je da tvoj novi dizajn dosta podseca na dizajn koji si "pozajmio" iliti koristio kao inspiracuju, da se tako izrazim.
Dokaz za to je da nam nisi ti to rekao, nego je korisnik sam to primetio, a ti potvrdio. Ako je pimetio on, primetice i drugi. Ok je da koristis neke web-ove kao inspiraciju, al ne da na kraju svi kazu e pa ovo dosta podseca na .... Inace, postoji dosta web sajtova koji sluze za sledece: Neko nesto postavi na svoj web (autorski text, slike, dizajn i sl.) i kad primeti da mu je neko to ukrao (nazovi kako hoces al oni upotrebljavaju tu rec) onda prijavi na nekom od sajtova za prijavljivanje kradje. E sad dolaze drugi ljudi gledaju to komentarisu, pljuju i td ... veruj mi da ne bi voleo da ti se web nadje na nekom od tih sajtova. U ovo slucaju ti se tako nesto sigurno nece desiti, al u buducnosti ne bi trebalo da tvoj rad na prvi pogled podseca na tvoju inspiraciju nekog drugog weba... kao sto je neko rekao "not cool"! Poslednja izmena od tasmaniski : 25. 01. 2012. u 10:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
novi član
Datum učlanjenja: 24.02.2008
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Citat:
Komentar da neces da platis nekoga da uradi posao koji i sam znas da uradis je tako osvezavajuc. Da znas sam da ga uradis verovatno ne bi trazio smernice na forumu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
expert
Expert
20 "Hvala" u 17 poruka
![]() |
![]() A jel mozda unutrasnja tj. strana sa rezultatima pokradena i ona ??? pogledaj na http://beta.pluspon.com (ukucaj Beograd, p.s. strana je u razvoju i nije gotova ali otprilike to je to)!
Jel te i ovo mozda podseca na neki sajt???
I'm not sexy and I know IT! Poslednja izmena od AdriaMart : 11. 03. 2012. u 00:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|