|
Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 14.10.2006
Hvala: 39
17 "Hvala" u 14 poruka
![]() |
![]() Sajt sam postavio pocetkom januara, sve radilo kako treba... odjednom danas kada ulazim u kategorije dobijam error 404.
Da li neko ima ideju sta je puklo? Pogledajte na www.hi-files.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
old school
Expert
17 "Hvala" u 14 poruka
![]() |
![]() Puko htaccess, ali ne razumem kako...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() Na koji nacin ti je "pukao" .hta ? Da li je izmenjen ili jednostavno nije hteo da se ucita?
![]() |
#4 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 06.09.2007
Hvala: 21
11 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Desilo se i meni jednom, jednostavno update se nekako pogubio pa je izmesao dva htaccessa. Tako da ti je moj savet da podignes rucno, obrati paznju da nije neki plugin slucajno menjao hta pa da je zbog toga prsao update
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Da nisi u htaccessu obrisao ono Begin/End Wordpress?
![]() |
#6 |
old school
Expert
17 "Hvala" u 14 poruka
![]() |
![]() U prvoj verziji nije bilo begin/end... onda sam aktivirao plugin za newsletter, ali mislim da to nema veze
http://tribulant.com/plugins/view/1/...sletter-plugin ponovo sam otisao na permalinks, izabrao moju opciju i video da je wp dopisao novi segment kako treba sa sve begin/end Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
old school
Expert
17 "Hvala" u 14 poruka
![]() |
![]() Ovo je da popizdim... od jutros odjednom nestao forum... svi ostali linkovi rade, ali /forum koji nema veze sa WP prijavljuje error 404
Ima li neko ideju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Opet je nešto do .htaccess i mod_rewrite. Da li je /forum pravi direktorijum ili takođe rewrite? Da nije neko enejblovao MultiViews na serveru?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
old school
Expert
17 "Hvala" u 14 poruka
![]() |
![]() Ma jok, evo dogovora teh podrske... lepo kažem popizditis
![]() Hello again, The rebuild has completed, and http://www.hi-files.com/forum/ is loading without any errors once again. This sort of thing normally happens when there is an update to php that is pushed with a system update, and some of the php extensions don't get recompiled for the newer version. That appears to be what happened in this case. Let us know if you need anything else Thanks! |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|