|
Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 15.03.2011
Hvala: 16
20 "Hvala" u 17 poruka
![]() |
![]() Potreban nam je developer koji bi u slobodno vreme dovrsio jos nekoliko sitnica na servisu pluspon.com live: beta.pluspon.com i da se servis pokrene (obezbedjen novac za marketing i servere za pocetak)
Delimo bratski procenat zarade (p.s. ako je bude bilo, a nadamo se da hoce) Kontakt mail i gTalk!: prodaja.adriamart@gmail.com
![]() |
#2 |
profesionalac
Qualified
|
![]() Šta je bilo sa onima što si ih našao da ti ceo sajt završe do početka februara?
![]() |
#3 |
expert
Expert
20 "Hvala" u 17 poruka
![]() |
![]() Pokusali da mi uvale slicnu scriptu nulovanu ja raskinuo saradnju a klijent odustao od saradnje sa mn6 ali to je bilnw za projekat mob.com a ovo je moj licni projekat pluspon.com
![]() |
#4 |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 12.02.2009
Hvala: 22
57 "Hvala" u 41 poruka
![]() |
![]() Izvini, mozda nisam razumeo dobro, da li se programeru placaju te "sitnice", ili se ceka procenat od zarade?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
expert
Expert
20 "Hvala" u 17 poruka
![]() |
![]() Svi delimo procenat na ravne casti koliko god da nas bude!
p.s. mozda nekad taj procenat bude daleko veci nego li da nas buduci saradnik uzme pare za radne sate. tj. mi bi rado platitli ali novac je tu samo za marketing aktivnosti! Pozdrav!
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|