SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net MySQL, MSSQL, Oracle, Access, ODBC. Ako imate problem bre i preciznije ćete dobiti odgovor ako priloite strukturu tabela ili skript koji kreira tabele i puni ih test podacima umesto to to problem opisujete samo rečima. Sponzor: Baze-Podataka.net - Blog o bazama podataka |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 06.01.2010
Hvala: 0
8 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() Na serveru postoje tabele slicne ovoj
Kd:
CREATE TABLE IF NOT EXISTS `table_name` ( `ManifestacijaId` int(11) NOT NULL, `SeoOpis` text NOT NULL, `KorisnikId` int(11) DEFAULT NULL, `Naziv` varchar(500) CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_general_ci DEFAULT NULL, `Opis` varchar(20000) DEFAULT NULL, `Adresa` varchar(500) DEFAULT NULL, `LogoId` int(11) DEFAULT NULL, `MestoId` int(11) DEFAULT NULL, `OrganizacijaId` int(11) DEFAULT NULL, `Premium` int(11) NOT NULL DEFAULT '0', `Active` tinyint(1) DEFAULT NULL, `Enabled` tinyint(1) DEFAULT '1', PRIMARY KEY (`ManifestacijaId`) ) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8; Uradjen je dump baze iz phpmyadmina 3.3 (dreamhost hosting), dump nisam pravio ja, i sad nikako nemogu da vratim bazu u staro stanje. Menjao sam i character set konekcije pri importu ali to nije pomoglo. Onda sam se desetio da uradim search/replace u dumpu koji je ~30Mb i zamenim problematicne karaktere. Tu nastaje novi problem, pa pored 'kuka' koje je trebalo zameniti sa čćđ postoje i neki navodnici, malo slovo a, kao i delovi dumpa koje nemaju nikakvo znacenje pa ih nemogu vratiti u pocetno stanje. Primer poslednjeg je ispod. Kd:
(1351, '', 3, 'Тtradicionalna izloba umetničkih i starih zanata , proizvoda domace radinosti i seoskog tuirizma', 'УД*УЖЕЊЕ УМЕТНИЧКИХ И СТА*ИХ ЗАНАТА ЛЕДИНЦИ Ф*УШКА ГО*А О*ГАНИЗУЈЕ ЈУБИЛА*НУ ИЗЛОЖБУ УМЕТНИЧКИХ И СТА*ИХ ЗАНАТА П*ОИЗВОДА ДОМАЋЕ *АДИНОСТИ И СЕОСКОГ ТУ*ИЗМА.', '', 15688, 24, 802, 0, 1, 1), Nesto mi smrdi kao da dump nije dobro odradjen pa da zato nemogu da vratim nazad sve kako treba. Svaka ideja je dobrodosla! |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|