Planiranje i usability Planiranje, legalnost, privatnost, arhitektura, principi |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 | |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() onda RSS treba da preimenuju u RCS, really complicated syndication
![]() ne kapiram bas tacno koja je ideja RSS feeda koji u sebi sadrzi gomilu multimedije, slika, pdf-a, reklama i slicnog, kakva je onda razlika izmedju toga i web-strane ? Moje shvatanje RSS je da to omogucava da BRZO pokupis novosti. I zasto bih ja uopste zelio da koristim feed kome je glavna prednost sto ce Adobe moci da mi stavalja reklame u njega ?
![]() |
#3 |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 31.03.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Gledaj to sa tacke onoga koji se reklamira pa ce ti biti jasno.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Boban Karišik
Expert
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
expert
Master
Datum učlanjenja: 20.12.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Feedovi sa 768X90 Flash reklamama? I treba da propadne, stvarno!
![]() Dalje i sam RSS je hype-ovan do krajnjih granica, a vrlo malo (negde nadjoh ni 5%) ljudi to koristi. Long live usenet!!! ![]() @ivanhoe Citat:
![]() @sirnemanjapro Citat:
Tipican primer, ovo vs. sitepoint forumi - ne da ga preterase, ne idem tamo ni pod razno. Ako misle da imaju hyper-extra informacije do kojih drugde ne mozes doci, malo su se prevarili... Poslednja izmena od bojan_bozovic : 02. 06. 2006. u 15:03. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
cudna stvar sa label-ima | ivanhoe | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 4 | 10. 03. 2010. 14:47 |
AIR (ex Apollo) - Adobe Integrated Runtime | MrSteel | Flash | 9 | 10. 09. 2007. 12:13 |
Cool nacin da prijatelju cestitate praznike | goran.mitic | Opušteno | 5 | 31. 12. 2006. 02:30 |
cudna stvar oko mysql-a | ivanhoe | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 7 | 01. 08. 2006. 19:02 |