![]() |
#71 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Jel ti to pricas o koriscenju hub-ova
![]() Elem, posto sam ja kuci na prepaid rezimu, nisam dc++ /hub mnogo furao, ali cuo sam pre par meseci da su u SBB-u ogranicili brzinu veze za lokalni saobracaj (kad kazem lokalni mislim na internu vezu izmedju korisnika sbb-a). |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() I ranije je bila ograničena (na 512/384), sad su samo ozvaničili lokal kao uslugu tako da pri kupovini flat paketa možeš da biraš i brzinu koju želiš u lokalu.
DC++ jeste fina stvar, ali za sveže stvari je lokalni torrent mnogo bolje rešenje, zbog načina na koji se dele fajlovi (ne skidaš samo od onoga ko ima ceo fajl, već i od ljudi koji u tom trenutku downloaduju isti fajl skidaš parčiće koje su oni skinuli, što rasterećuje link "vlasnika" fajla).
![]() |
#73 |
expert
Expert
|
![]() Off Topic: zavisi koji paket uzmes. paketi od 512k i preko imaju lokal 1024/512, a za slabije pakete mo's da doplatis. pise sve u novom cjenovniku ![]()
![]() |
#74 |
profesionalac
Qualified
|
![]() @ddz
Ko je taj korisnik sto drzi tracker? |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() You've got PM
![]() |
#77 |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() Držiš snajper, nisam ja taj koji može nekoga da tera na nešto
![]() Izmena (ddz): P. S. Ako još neko hoće neka mi baci PM, skroz smo odlutali od teme.
Converting dead links into hyperlinks since 1996. Poslednja izmena od Dušan Dželebdžić : 05. 06. 2006. u 00:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
novi član
Datum učlanjenja: 17.12.2007
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() planiram da postanem korisnik sbb ovih dana po prvi put i dvoumim se oko paketa. da li je bolje da uzmem flat od 256, u lokalu 512 ili obican 512!! sta je to u stvari lokal tj. lokalni sadrzaj??? to mi je nejasno!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Lokal ti je mreža korisnika SBB-a sa par zanimljivih servisa. Posebno su zanimljivi DC++ hub i torrent tracker pošto s jedne strane možeš slobodno da surfaš sa svojih 256k i da ti download to ne dira, dok sa lokala skidaš šta te zanima (filmovi, muzika, whatever).
Bottom line: ako si downloader idi na opciju sa lokalom. Ako ti samo treba surf i mail idi na surf pakete (veće brzine ka netu, ali bez opcije za lokal).
![]() |
#80 |
novi član
Datum učlanjenja: 17.12.2007
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() da li je potrebno neko posebno podesavanje ili nesto slicno za lokalni saobracaj!!?? ili je dovoljno da imam torente pa on sam to radi?? kako ja pretrazujem te podatke u lokalu, kako ih skidam?? mozda su pitanja smesna i banalna ali stvarno nisam upoznat sa ovom opcijom!!! to na adsl-u nema i naravno na dial upu!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
KDS-ov kablovski internet da ili ne?! | bOkIcA | Istine i zablude | 3 | 26. 01. 2010. 01:25 |
Skype Sucks! | dkurel | Komunikacije | 6 | 10. 01. 2008. 16:48 |
KDS kablovski internet | bluesman | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 5 | 23. 11. 2005. 19:31 |
Internet je čudo | Ilija Studen | Opušteno | 8 | 01. 10. 2005. 02:50 |