|
(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 19.06.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() http://petica.best-sms.com/test/top.htm
konkretan problem se odnosi na border-bottom. U FF prikazuje sve lepo, medjutim u IE-u prikazuje kao da mi je ugnjezdena lista cela zatvorena u <li> tag. ako neko zna nekakvo resenje, plllllzzzzzz neka javi, zezam se oko ovoga vec dva sata ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Meni u oba browsera izgleda isto..
Ah sad vidim gde je problem, nisam se koncentrisao ![]() Nisam siguran sto ti ustvari treba ugnjezdena lista? Posto sve ovo moze biti samo jedna jedina lista, s tim da naslovi imaju drugaciji stil
Năo quero mais seguir um só caminho Poslednja izmena od MorenoArdohain : 19. 06. 2006. u 15:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
banned
Professional
Datum učlanjenja: 04.06.2005
738 "Hvala" u 83 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() css:
Kôd:
body { font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; background-color: #fff; color: #000; } #box_headline ul { list-style-type:none; padding:0px; margin: 0px; } #box_headline ul li { background-color: #eee; font-weight: bold; } #box_headline ul ul { border-top: 1px solid red; } #box_headline ul ul li { background-color: #fff; font-weight: normal; background-image: url(arrow.gif); background-repeat: no-repeat; background-position: .2em .4em; font-size: 10px; padding-left: 1em; padding-bottom: .3em; } #box_headline ul ul li a { color: #000000; text-decoration: none; } #box_headline ul ul li a:hover { text-decoration: underline; } Kôd:
<div id="box_headline"> <ul> <li>Lorem Ipsum <ul> <li><a href="#">Lorem Ipsum Lorem Ipsum</a></li> </ul> </li> </ul> <ul> <li>Lorem Ipsum <ul> <li><a href="#">Lorem Ipsum Lorem Ipsum</a></li> <li><a href="#">Lorem Ipsum Lorem Ipsum</a></li> </ul> </li> </ul> </div>
![]() |
#4 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 19.06.2006
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Hvala, sad sam tek video da sam i ja ustvari pogresno ispisao kod, ovo mi je resilo problem, jos sam malko doradio css, i bombona
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Double float problem - resen, ali ima dodatni problem :0 | ljtruba | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 34 | 23. 08. 2008. 02:28 |