|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Kako najlakse backupovati fotografije sa fotoaparata na letovanju ?
Lokacija: Kopaonik, imam xD-PictureCard 512 MB karticu, finepix s5600. Na koliko podesite fotografije ? 5mpx ili manje ? Koliko je dosta za 15 x 30 cm ili 15 x 10 fotografiju ? p.s. ne posedujem laptop jos uvek, ali mogu razni predlozi. edti: imam i jednu od 16 MB ali to je beznacajno.
![]() |
#2 |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 31.03.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Ako imas neki brzi net, uploaduj na rapid share ili slicno.
Za slucaj da si Mac korisnik i imas .mac nalog imao bi svoj iDisk i resio bi problem sa bekapovanjem. ![]() Zaista ne moras da stavljas sliku na THE BEST. Podesi je na 3MPX i to je sasvim dovoljno za fotke koje zelis. Ali ne razumem, zasto bi bekapovao, kada ce ti tih 512MB biti dovoljno. (osim ako ne planiras da se naselis tamo) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
web dude
Grand Master
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() 512 MB mi nece biti dosta, tamo sam deset dana i fotkacu dosta
![]() Pa pitanje je dal ima negde brzog neta i koliko ce taj surf da me kosta.
![]() |
#4 |
Predrag Supurović
Grand Master
Datum učlanjenja: 24.01.2006
Hvala: 3
200 "Hvala" u 12 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Ako nemas vremena ili para za nabavku opreme, onda ti je najjednostavnije da redovno svracas u neku foto radnju da ti prebacuju materijal na CD.
Ako imas para.. ih... ![]() Najjeftinije je da nosis hard disk u USB fioci pa u pomenutim radnjama umesto da ti snimaju na CD, da snimaju na taj disk Mzoes da nabavis i neki namenski uredjaj koji ima ugradjen citac kartica a procitano ili snima na CD/DVD ili opet snima na ugradjeni hard disk. Niej losa kombinacija da imas PDA koji ima USB host, tako da mozes da njnime citas fotke sa kartica a snimas ih na USB fioku sa hard diskom.. A ako nabavis laptop, onda nemas sta da brines ![]()
![]() |
#5 | |
profesionalac
Professional
|
![]() Citat:
![]() Pih, pojedoh se ziv. Mogao sam cak 3 piva da ustedim!
![]() |
![]() |
#6 |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() Na svakom letovanju sam bez problema backupovao slike na CD u foto radnjama. Doduse, prosle godine sam to radio na nekoj idiot-friendly masini sa velikim sarenim ikonicama, koju nikako nisam uspeo da ubedim da hocu da narezem i filmove.
Sad sam na Zlatiboru, slikamo u 5mpx na karticu od 1gb. Setio sam se da ponesem par praznih CDova, pa rezem u net kafeu, mada i ovde moze po foto radnjama.
![]() |
#7 | |
web dude
Grand Master
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() pa ponesi usb kabl, sta ce ti card-reader ?
![]() |
#9 |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 31.03.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Znas sta. Ostavi apart kod kuce.
![]() Zamisli sta sve, ne daj Boze moze da ti se desi sa tim fotoaparatom... Ali da ja sad nebih pisao 101 ****Up way to dispose of youre camera, samo se seti jednog od Marfijevih zakona. Ako ce da podje naopako, poci ce! ![]() Ah, da. Lepo se provedi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Pitanje je samo šta sad na Kopaoniku radi. Do pre godinu-dve uopšte nije bilo internet kafea, samo igraonica, i to pitanje da li radi leti. Pored toga, udaraju po ušima za cene.
Možeš da kupiš neku kršinu od laptopa za 100-150€, možda ti bude koristio još nekad... A i možeš da igraš sokobana ako bude kiše. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
kako rezultate mysql upita najlakse smjestiti u tabelu..? | dejan86 | PHP | 8 | 16. 09. 2009. 00:15 |
Kako otkriti kako je neko provalio u sajt | Aleksandar.Ilic | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 41 | 21. 03. 2008. 22:45 |