![]() |
#1 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Da li znate gde u Srbiji mogu da se nađu kvalitetne radne stolice?
Ne govorim o stolicama od 8K din koje počnu da se raspadaju same od sebe nakon pola godine, već nešto više ovog kalibra: Aeron Chairs. Cena je stvarno nebitna stvar; provodim i do 12 sati dnevno u stolici i apsolutno mi nije stalo koliko će da košta ako je stvarno kvalitetna, može dobro da se prilagodi i da će da traje bar 5 - 10 godina (Aeron dolazi sa 12 godina garancije npr). Da li postoji ikakva varijanta da se uveze baš Aeron? Doduše, to bi baš bilo papreno, ali ako postoji varijanta voleo bih da je čujem.
![]() |
#2 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 27.11.2005
Hvala: 47
57 "Hvala" u 31 poruka
![]() |
![]() Koliko sam cuo, jos od pre 2-3 godine postoji zvanicni uvoznik za Aeron. Sinoc sam bas pricao sa drugarom koji je na sajmu imao prilike da isproba jednu. Cena je 1K evra za model bez naslona za glavu i 1K2 evra za model sa naslonom. Potrazi unaokolo, sigurno ces naci o kome se radi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Kad bi se još prodavci nameštaja udostojili da naprave sajtove sa ponudom sve bi bilo super...
![]() |
#4 |
Knowledge base
Wrote a book
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Pearlhome, Beograd
Bulevar Mihaila Pupina 165G 011 2120 413 Nema na cemu ![]()
![]() |
#5 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() 1K eura za stolicu? Da ne preterujete malo? Ima odlicnih stolica na bulevaru preko puta crkve svetog Marka. Kosta 12K dinara i odlicna je. Idem danas da je pazarim pa cu postaviti fotke
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Imam i ja "odličnu" za 9K, pa se polako raspada nakon nepunih godinu dana. O ergonomiji da ne pričam... OK je to stolica ako ne želiš ili ne možeš da priuštiš sebi nešto bolje. Ja sam od onih koji smatraju da su na računaru najbitniji monitor, miš i tastaturu - tj. smatram da je bitno da mi je maksimalno prijatno u svakom sekundu.
![]() |
#7 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() ^ i koliko ce da traje ....
ja sam kupio pre godinu dana stolicu tog kalibra .. raspala se posle 5 meseci ..pa je bilo vari .. krpi ... Ako mozes,i ako zelis .... ne treba da zalis za 1k eura za stolicu .. jer ipak je to posle monitora i tastature najbitnija stavka u zdravlju kod naseg posla
![]() |
#9 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Ja imam stolicu onu najobicniju i traje evo druga godina. Ja ne znam sta vi radite sa stolicama, da li skacete po njima ili sedite? Da traju 6-9 meseci mozda u to necu ulaziti ali ova od 12K u potpunosti zadovoljava sve moje potrebe. Slazem se da je stolica itekako vazna ali 1K eura za stolicu je po meni neprimereno. Nije da nemam para da je kupim ali jednostavno i kada bih imao duplo vise nego sto imam ne bih dao toliki novac za stolicu iz principa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Predrag Supurović
Grand Master
Datum učlanjenja: 24.01.2006
Hvala: 3
200 "Hvala" u 12 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Ja spadam u one koji su smrt za stolice, ali ova sto je trosim vec nekoliko godina sasvim lepo sluzi iako spada u kategoriju jeftinijih. Samo ne treba uzeti najjeftinije.
Ono sto je bitno to je da ima visok nalson za ledja i rukohvate.
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|