Komunikacije VOIP (Voice Over IP), handheld, Instant Mesengers, protokoli, P2P...ICQ, Jabber, MSN, ... |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#12 | |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() Ako su to te ? Edit: I da primetio sam na laptopu posebne ulaze za mikrofon i sluske ? Ako ovo cudo stavim ulaz za sluske oce li raditi i mikrofon ili ? Znam da je malo glupo pitanje. ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() pa i na slusalicama imas 2 ulaza ... 1 za mic i jedan za slusalice
ti mozes da ukljucis oba .. ja recimo na pc-u koristim ove slusalice samo ako hocu da mi se ne javlja mikrofonija .... e sad ja na mojim AL zvucnicima imam ulaz audio out ulaz ... tako da ne moram da direktno ubadam u kuciste
![]() |
#14 |
web dude
Grand Master
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() aha, super. Onda te sluske i nisu tako los izbor, mada su mi malo skupe, za nesto sto bi vuglio u torbi. Procunjacu jos malo.
![]()
![]() |
#15 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Uh imam tako fensi sluske
![]() Samsung stereo bluetooth. Retko ih gde ima u gradu ja sam moje nasao u Roamingu kod cvetica. Oko 8k mozda malo jace. inace link je: http://www.samsung.com/au/products/m...nes/sbh100.asp |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
web dude
Grand Master
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() wow, ekstra. Jesu malo skupe ali zaista izgledaju super.
Eh kad bi pala neka veca kinta pa da se castim sa necim ovakvim + backpack za laptop. ![]()
![]() |
#17 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() (3 sec downtime just now :P
![]() Da odlicne su i usput nemogu sada da nadjem temu za backpack sto sam pisao/pitao ali kad si ga pomenuo... U ulici Vuka Karadzica u beogradu (sece knez mihajlovu) u delu prema brankovom mostu postoji Nikon prodavnica. Pored aparata isl prodaju i fenomenalne backpackove za laptopove. Tamo sam za ~6-7000 pre mesec dana mozda malo manje nasao (posle mnogo agonije) prvi 17'' Widescreen Backpack u bgd i isti je momentalno nestao i zavrsio na mojim ledjima. Tako da ako trazite nesto sl toplo toplo vam ih preporucujem. |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Koje ste .rs domene registrovali? | Dzordz | Opušteno | 199 | 01. 07. 2010. 21:09 |
Posao za one koje zanima kultura | Dejan Bizinger | Poslovne ponude i zapošljavanje | 1 | 21. 03. 2009. 00:19 |
tekstovi oglasa koje obožavam | Miloje Sekulic | Opušteno | 2 | 09. 01. 2009. 14:55 |
Koje webmail aplikacije koristite ? | Ivan | Web aplikacije, web servisi i software | 13 | 05. 10. 2008. 13:35 |