![]() |
#1 | |
133t
Master
|
![]() Ne mogu da verujem, pa ovo bre nema ni u .. ma ovo nema nigde !!!
O cemu se radi: Veceras od 23:05 pa do 04:30 nije bilo Interneta. Gospoda iz Telekoma je napravila prekid jer su menjali neko napanje. Totalno neverovatna cinjenica je da oni uopste nisu obavestili polovinu provajdera da ce se taj prekid desiti.. (bar nisu sbb, verujte..znao bih.. to mi je posao) uostalom to govori i ovo obavestenje: http://forum.sbb.co.yu/viewtopic.php?t=5743 Znaci tek sat ipo nakon prekida se utvrdila prava istina.. Totalno neverovatno... otisao sam na local dc++ hub, posto je lokal i dalje nesmetano radio i gledam kako ljudi (sa punim pravom) redjaju sve na gomilu sbb-u.. jedni kukaju kako nisu poslali hitne mail-ove za usa, drugi kako im je pukao download na pola... bilo je i duhovitih na forumu Citat:
![]() ![]() jedino je na beotel-ovom sajtu stojalo to obavestenje...ali je tamo pisalo 10 oktobar... Najgore je shto sam i ja zrtva tog glupavog prekida, umesto da nocas privedem kraju jedan projekt, ja sedim i gledam u grafikon koji je udario u patos.. pa onda malo gledam kako psuju na hub-u.. pa onda ja malo psujem i prosto ne mogu da verujem.... ucinjena steta na globalnom nivou je verovatno velika... naravno yubc i verat su nesmetano radili... I sta sad ostaje??? korisnici mogu da tuze provajdere.. ovi jedino shto mogu da urade je da im daju dan - dva gratis... opet provajderi jedino mogu da tuze Telekom.. a bas i ne verujem da ce neko tuziti onog ko mu pruza jedini izlaz na Internet. Zacarani krug... od ovog ne moze gore..... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Radovi su bili najavljeni ...ali je generalno tuzno sto se ovo nocas desilo
Ja licno nisam imao duzih problema ( u prevodu samo dok sam bio napolje nije mi radio net ) btw:zato postoji backup link
![]() |
#3 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Nemam vise snage ni da komentarisem to.
Citat iz price koji cu da pricam u Nisu sledece nedelje: Citat:
![]() |
![]() |
#4 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
Sto se tice tuzbi, koliko ja znam ni jedan provajder ne garantuje 100% uptime, tako da nema osnova za bilo kakve tuzbe, ali mi nije jasno zasto SBB ne uzme neki alternativni link, pa preusmeri kritican saobracaj preko njega. Za ocekivati je da svaki provajder mora nekad da odradi nesto sto zahteva prekid saobracaja, tako da je SBB tu isto kriv sto nije obezbedio neku redudantnost za takve slucajeve.. I da ne ispadne da branim Telekom, njih (politicki menadzment firme, ne zaposlene) bi sve poslao u Sibir na prinudni rad, ali ne moze se ni (SAMO) njih kriviti za sve..
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Da li se ovako pise rec "monopol" | stecko | e-Business | 31 | 19. 08. 2010. 02:18 |
Istekao je monopol Telekoma nad fiksnom telefonijom | bluesman | Komunikacije | 6 | 10. 06. 2005. 17:46 |