Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Moderator
Master
Datum učlanjenja: 07.08.2005
Hvala: 25
76 "Hvala" u 50 poruka
![]() |
![]() Kakva su vaša mišljenja:
http://www.metalac.com/ (radili http://www.arhel.com) http://www.vojvodinasume.co.yu/ (radili http://web.surf.co.yu/) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Expert
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 10
40 "Hvala" u 20 poruka
![]() |
![]() Vojvodinašume
Dizajn, sklad boja i kompozicija su sasvim Ok, ali ima nekih slabosti sa tehničke strane • charset=windows-1250 • HEAD sekcija • bespotrebno koriščenje TABLE tagova • liste u levoj kolumni "iskaču" u FF-u Toliko na prvi pogled. Metalac Kao i kod prethodnog, dizajn sasvim Ok, koliko-toliko primerena upotreba Flash-a, ali "problem" su: tabele i CSS, nedostatak semantike (nema nijednog H taga).
![]() |
#3 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 21.06.2005
Hvala: 93
525 "Hvala" u 19 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Dobra su oba sajta, s tim sto mi se Vojvodina sume vise svidja. Prijatniji je za oci , boje su skladno iskombinovane. Svidja mi se i ona fora sa pozadinom kad se boja preliva. Najvise mi se svidja sto se brzo ucitava, kod Metalca mi se Flash ucitavao 3 minuta. Jedino bih im zamerio na pleonazmu Copyright ©, posto je dovoljno naznaciti jedno od ta dva (© je oznaka za copyright). Kod Metalca mi smeta i sto je poravnat ulevo, pa mi izaziva osecaj neravnoteze. I Flash je prevelik, i ceo gornji deo mi izaziva neki osecaj nestabilnosti, ne znam kako da se izrazim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Expert
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 10
40 "Hvala" u 20 poruka
![]() |
![]() Sad primetih, naslovni Flash Metalca je "težak" 218.32 KB, ipak premnogo za domaće korisnike.
![]() |
#5 | ||
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Sorry, za offtopic
Citat:
Citat:
![]() |
![]() |
#6 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 21.06.2005
Hvala: 93
525 "Hvala" u 19 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Mozda su ljudi hteli da se dvostruko osiguraju, nije yahoo mala stvar.
![]() Dobro, mozda i ne smeta dvaput, samo sto je jedan znak dovoljan. ©2005 Google, kratko i jasno ![]() Poslednja izmena od BluesRocker : 30. 09. 2005. u 20:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() I opet google vadi stvar
![]()
![]() |
#8 | |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
![]() |
![]() (offtopic u nastavcima...
Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() aj da se vratimo na temu ...
metalac : sve ovo sto su rekli do sad , naravno xhtml je pozeljan ... css je jako slab ,ali ono sto me generalno zacudilo je zasto je takav sajt tako lose tehnicki odradjen ,znaci postoje stranice koje su prenatrpane js-om ,bez neke velike potrebe .... neka ista prica i za ovaj drugi sajt ,samo njega nisam nesto bolje pogledao ...
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
banovani sajtovi | Markok | Marketing i SEO | 10 | 11. 03. 2009. 16:52 |
Metalac | Dragan Babić | Opušteno | 18 | 07. 02. 2007. 08:08 |