|
Linkovi Linkovi do interesantnih sadržaja. NO SPAM! Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#251 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Za nekog startup, za nekog shutdown...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 | |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 10.02.2006
Hvala: 2
20 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ovaj bi offtopic vredelo prebaciti u novu temu...
Uz sve časti izuzecima, ja sam baš ubeđen da je odgovor gotovo genetske prirode... Ma kako čudno zvučalo, potrebna je doza hazarderstva za bavljenje IT-jem (da čak i ne govorimo o startapima kao idealnom primeru). Nasuprot muškom "baš me zanima šta će da se desi kad pritisnem ovo" imamo žensko "jaoj šta sam to pritisnula"... |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
poseban član
Certified
|
![]() Hvala nq i nixi!
![]() Zene i startup? Ovo je vrlo zanimljivo pitanje i treba svako da razmisli o tome! I vise bih volela da cujem muska misljenja, posto ste u groznoj vecini! ![]() Genetski ili ne? Mozda cu se i sloziti sa g-dinom Mladenom! Poslednja izmena od Dragana Vukajlovic : 22. 10. 2006. u 22:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ajde napravite novu temu
![]() ![]()
![]() |
#256 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ja ću da citiram pametnije i matorije od sebe:
“Forget China, India and the Internet: Economic Growth Is Driven by Women.” —Headline, Economist, April 15, 2006, Leader, page 14 I ono što kaže Guy Kawasaki kad se priča o startupima, ako vam je stalo da realnog mišljenja, pitajte žene ![]() TAKE THIS QUICK QUIZ: Who manages more things at once? Who puts more effort into their appearance? Who usually takes care of the details? Who finds it easier to meet new people? Who asks more questions in a conversation? Who is a better listener? Who has more interest in communication skills? Who is more inclined to get involved? Who encourages harmony and agreement? Who has better intuition? Who works with a longer ‘to do’ list? Who enjoys a recap to the day’s events? Who is better at keeping in touch with others?” Poslednja izmena od mungos : 22. 10. 2006. u 23:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 10.02.2006
Hvala: 2
20 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
poseban član
Certified
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
novi član
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Seminar bjese zanimljiv. Entuzijazmu organizatora definitivno sve cestitke. A da mi je neko rekao da cu sjediti u klupi od 9 do 19h, ne bih mu vjerovala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A mnogo ste losi ( bliznakinje )... stvaaarnoooooo... djevojcice, pusta djeca, dvadesetak godina, al tlinest u dusi (btw: s Teorijske matematike, u BG)...cccccc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 | |
Poslovni softver BLOG
Certified
|
![]() Citat:
![]() poz, GR |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
ABC Srbija seminar o Internet oglasavanju | Dejan Bizinger | IT događaji | 1 | 04. 02. 2010. 23:12 |
Internet Hungary 2008, oktobar 14. i 15. | Dejan Bizinger | IT događaji | 1 | 12. 10. 2008. 19:05 |
O e-poslovanju u Srbiji 05/06 | Dragan Varagić | e-Business | 2 | 18. 12. 2005. 14:56 |