![]() |
#22 |
expert
Expert
|
![]() placam za dobar recept "Kako postati trocifren"
![]() ![]()
![]() |
#23 | |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
1. što više pomfrita 2. što više grickalica 3. što više slatkiša 4. fizička aktivnost je pogubna po gojenje te je stoga treba izbegavati
![]() |
![]() |
#24 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() ^
5. Obavezno izbjegavaj redovne obroke, nego onako, preskaces i nemas nikakav ritam... iako izgleda kontradiktorno to pomaze sigurno ![]() 6. Navuci se na Coca-Colu ili jos bolje Pepsi (malo je sladja) 7. Nemoj nikad gladan da odes da spavas ![]() Poslednja izmena od zira : 14. 12. 2006. u 18:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
dinosaurus
Master
Datum učlanjenja: 29.12.2005
Hvala: 79
263 "Hvala" u 66 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 27.11.2005
Hvala: 47
57 "Hvala" u 31 poruka
![]() |
![]() 9. Izbegavaj Koka kolu i Pepsi jer unistavaju hranljive materije koje uneses u telo (a moze i jetra da strada od toga). Iskusio sam sve to u vojsci posto sam pio 2L Pepsija dnevno. Umesto toga, preporucujem Pivo! ili kvas za one koji ne vole alkohol. E, sad.. Pivo u kombinaciji sa napolitankama...
![]() 5 (dopuna). Dva obroka dnevno pomazu u konverziji unete hrane direktno u salo. Sto cesce jedes, ubrzan ti je metabolizam i vise energije trosis pa ne mozes da se ugojis. 2 obroka dnevno ce baciti telo u "mod za prezivljavanje" (slicno kao sto medvedi nataloze energiju pre zimskog sna). I na kraju, posto ces krenuti da dobijas tezinu, radi trbusnjake do iznemoglosti inace ode kicma u k**** Moja preporuka je da svako pogleda film "Super Size Me" http://www.imdb.com/title/tt0390521/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() izreka:
'bes majstora kome kisne alat ![]() po meni najbolja ja sam se ugojio prosle godine kad sam upisao fax 21 kg za neka 3 meseca ![]() is that some kind of record @miloje, nixa i ostali 2metrasi lako ja vama biti dvocifren ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 05.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
Commercial-Free !!! Poslednja izmena od degojs : 14. 12. 2006. u 20:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Igor Marinović
Expert
|
![]() Citat:
No, tu prici nije kraj: hteli su pokazati da ni u ceskim pubovima situacija nije kako treba, pa su pratili tipa koji je mesec dana jeo samo hranu u ceskim pubovima (povrce je zabranjeno!) i naravno da je lokao pivo. Rezultat? tip se osecao nikada bolje: http://en.wikinews.org/wiki/Czech_pu...er_cholesterol ps razdvojite ovu temu, izgleda da o ovome ima jos mnogo da se kaze. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Vreme za logout? | Pedja | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 9 | 29. 04. 2006. 00:35 |
Brisanje poslednje linije tekstualnog fajla | Blood | PHP | 10 | 24. 11. 2005. 21:58 |
Netačno vreme na serveru | Petar Marić | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 2 | 08. 06. 2005. 13:15 |