(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
becar paprikash
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 08.12.2006
Hvala: 0
3 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() Cao svima - evo malo me muci jedna stvarcica oko jednog sahajta...
Lancom.local Kada se normalno gleda stranica - ono izgleda sve ok.. Kada smanjim browser prozor pojavljuje mi se jedna ivica (boja zavisi od boje koju postavim za html ili body tag (znaci muci me #container - div), ta ivica je negde oko 8 do 12 pikselova.. ![]() Nekako me muci da postavim sirinu glavnog noseceg DIVa - #container-a... sve sam zivo pokusavo, najbolje mi se ponasa kada stavim za FF min-width a za IE (preko conditional comments-a) width vrednost u pikselima... ima li ko ideju - posto svi radite sa FF i Developer Toolbarom, zamolio bi vas da pogledate kod na sahajtu Lancom.local dajrektli pliz, molim lepo!!!... ajd laku noc! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Dusko Petrovic
Professional
|
![]() ne znam koliko ti znaci ali ta ivica se u Operi ne vidi. FF je uredno prikazuje kada se smanji ekran
I know it all, I just can't remember it all at once Blog / Pisanije / Best Engagement Rings / Blues DVDs Poslednja izmena od kalkulus : 28. 12. 2006. u 14:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
banned
Professional
Datum učlanjenja: 04.06.2005
738 "Hvala" u 83 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kôd:
#topnav { left: auto; right: 0; }
![]() |
#4 | |
becar paprikash
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 08.12.2006
3 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() kako ga samo ubode... (nije pravo resenje, ali si nasao razlog!!!) alal vera... @kalkulus: hvala i tebi prijatelju..al ga Branko ubode - meni je bio razlog, jedino ce mi trebati malo vremena da shvatim ZASTO!!! ...pomerih ga 4 piksule ulevo, i eto ga!!! ![]() Kôd:
#topnav { position: absolute; padding: 0;margin: 0; top: 85px; left: 561px; width: 281px; } |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|