![]() |
#1 |
SEO expert
Certified
Datum učlanjenja: 18.11.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Dali ste koristili payperpost.com i kakva su vam iskustva ?
Osobno sam isprobao servis, i cuo sam da su ljudi po svjetskim forumima jako zadovoljni sa ovim oblikom servisa. Jos nisam ispratio sve linkove pa cu kasnije podrobnije o mojem dojmu i isplativosti. Znaci mozete se registrirati kao advertiser i kao publisher. Servis koliko znam ima bazu od preko 10ak tisuca blogova danas. Naime vi placate blogerima da pisu o vama (vasem webu) a s tim dolazi i link. Vi birate vrstu posta (review, opinion, buzz), ton posta (positive, neutral i negative), cijenu koju dajete za jedan post, koliko zelite rijeci u postu, namjestate anchor text linkova ka stranici, dobivate deep linkove, birate industriju itd itd. Da li ste probali PPP i kako vam se cini ovakav oblik servisa?
![]() |
#2 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() nisam probao, ali se o tome stalno prica u vrlo negativnom kontextu, deluje mi kao bad publicity ako se procuje da to koristis...
![]() |
#3 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() Takodje, mada je interesantna ideja. Iako je i losa reklama ipak reklama. Samo ne znam koliko to koshta i td...
![]() |
#4 |
Scarface
Qualified
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 29
4 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() ReviewMe je servis sa veoma slicnom namenom, samo sto nije tako omrazen kao PPP.
Tamo imas direktorijum blogova, njihove pozicije na Technoratiju i Alexi, cenu koliko treba da platis, ocenu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
SEO expert
Certified
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Citat:
Ukoliko zelis ispromovirati web i dobit linkove ovaj servis je odlican nacin da to ostvaris. Nije mi jasno zasto mislis da je bad publicity nekom platiti da ti kaze misljenje o tvom webu ili slicno, do nekih ljudi ne mozes doci ukoliko nesto ne platis. Bitni su linkovi i traffic, a reklama uvijek dobro dodje ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
SEO expert
Certified
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Citat:
da li si koristio ReviewMe, i reci nam svoje iskustvo sa takvim oblikom servisa ?
![]() |
![]() |
#7 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Samim tim što plaćaš nekog da piše o tvom proiyzvodu vrlo verovatno rušiš kredibilitet autora kod njegove publike (ako ima publike i/ili kredibilitet
![]() Btw, po meni je bolje da zamoliš autora da proba tvoj proizvod direktno, preko emaila. Ako autor ima vremena i tvoj proizvod nešto vredi neće biti nikakvih problema.
![]() |
#8 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Fora je što kod ReviewMe ti nisi obavezan da napišeš pozitivnu kritiku, samo da izneseš svoje mišljenje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Scarface
Qualified
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 29
4 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
SMS/MMS to email servis | Aleksandar.Ilic | Komunikacije | 5 | 29. 04. 2010. 06:02 |
watchdog web servis | ivanhoe | Web aplikacije, web servisi i software | 5 | 25. 09. 2009. 18:23 |
Besplatan RSS mix servis? | Peca | Web aplikacije, web servisi i software | 3 | 21. 02. 2007. 21:53 |
Sitescore servis | Veljko | Web aplikacije, web servisi i software | 0 | 19. 12. 2006. 18:25 |
Servis blog.co.yu | dmc_dtc | Web site, dizajn i multimedia | 65 | 21. 11. 2006. 14:43 |