(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Imam desnu kolonu koja je floatovana, a u njoj je meni u obliku unordered liste. Kad se strana ucita sve je super, medjutim cim se uradi scroll, ili se promeni prozor, IE ne iscrta neke delove ekrana u okolini te kolone, pa izgleda kao da su delovii bordera nestali (vidi sliku ispod)
vec sam sretao ovaj problem, ali nikako ne mogu da se setim kako se resava, pa ako neko moze da pomogne bilo bi super.
![]() |
#2 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 12.02.2007
Hvala: 0
4 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() hmm, nije peekaboo, ovo je zapravo suprotno... kad se ucita strana sve je super , a kad skrolujem pocinje problem sa iscrtavanjem... da ne teoretisem mnogo, probao sam odmah da stavim height:1%, ali nazalost nije pomoglo, tako da nije to...
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
URL radi i bez ekstenzije na kraju | mb_sa | Regular expression i htaccess | 5 | 24. 03. 2010. 14:20 |
gmail ne radi? | conica | Web aplikacije, web servisi i software | 13 | 24. 02. 2009. 23:22 |
Zašto ne radi 301 redirekcija? | pcigre | Regular expression i htaccess | 7 | 09. 04. 2008. 13:13 |
cookies radi/ne radi | Marko_ | Sva početnička pitanja | 6 | 18. 10. 2007. 21:30 |
Šta radi PHP+AJAX | Pedja | PHP | 12 | 01. 03. 2006. 13:11 |