![]() |
#1 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 11.09.2006
Hvala: 0
3 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Poštovani,
potrudiću se da što preciznije formulišem pitanje: Da li je i koliko "pametno" registrovati co.yu domen u ovom momentu ? Zašto Vam postavljam ovo pitanje ? Dobih jednu poslovnu ponudu i klijent je izrazio-la želju da domen registrujemo kao "TLD" . Međutim "ne lezi vraže" sve na zadatu temu je već registrovano. Klijent sada pita kakva je situacija sa co.yu varijantom ? Kratko i jasno: Zašto DA co.yu ? Zbog čega NE co.yu ? ufff ...Hvala unapred ! 2 co.yu or NOT co.yu Pozzzzzz !!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Ne vidim zašto da ne. Kada se bude prelazilo na .rs to će biti automatski, imaćeš jedan grace period ("grace" - jel se tako kaže?) kada će biti u funkciji i .co.yu i .rs koji će trajati nekoliko godina i onda .co.yu otpada i ostaje samo .rs. Easy peasy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Loš ti je naslov, naveo me na (po)grešnu pomisao...
![]() http://blog.radioni.ca/index.php?id=P181_0_1_0_C Na ovom forumu i drugde ćeš naći još dosta argumenata protiv .co.yu. Dok ne započne normalna dodela rs domena (a kad će ne znamo) svakako ne bih savetovao co.yu. Uzmeš TLD a posle ćeš lako da premestiš na rs. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ako registrujes xxx.co.yu to nikako ne moze da bude los potez
![]()
![]() |
#5 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 11.09.2006
Hvala: 0
3 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Zaista ne znam odakle mi ta "averzija" prema co.yu domenu. Još jedna stvar me odbija a to je priprema reklamnog materijala za istu namenu (klijentu) flajeri, vizitke ...sa co.yu adresom ...ne bih želeo da mi se posle žali kao "Ovde piše jedno a na Internetu je drugo...bla bla"
jaoooo zemljo Srbijoooo, bre ! ![]() p.s. www.xxx.co.yu xe xe ...not bad |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Expert
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 10
40 "Hvala" u 20 poruka
![]() |
![]() He Draganče vidi se da nisi slušao Slobu na BlogOpenu, nema nikakvog automatizma, već "ko pre devojci - njegova devojka".
![]() |
#7 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Znači ljudi će morati da kupuju sve domene ponovo?! Koji bedax... Ja sam mislio da će postojeću "bazu" .co.yu domena samo da prebace na .rs i da će obustaviti registraciju .co.yu a omogućiti .rs.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
![]() ![]() |
![]() Nece biti automatizma ali bas nece ni biti u startu ko pre domenu njegov domen jer ce kako sam skontao postojati i ovde sunrise period da se postojecim vlasnicima .co.yu domena da pravo prvenstva registrovanja .rs domena
![]() |
#9 | |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Jebiga kad ja ne znam da razmišljam novčanikom.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|