![]() |
#1 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
![]() ![]() |
![]() Do sada sam u 99% slucajeva na Internetu jedino placao domene i hosting a nedavno sam stigao na preko 200 fotki na Flickr-u pa bi trebalo da predjem na Pro nalog. Razmisljam da li da predjem na Pro nalog ili da koristim neko drugo photo storage resenje. Jedino sto sam se navikao na Flickr i svi koji me znaju znaju da tamo stavljam fotke.
Pedjaa, Dinke i drugi koji imate Pro nalog, zasto ste se odlucili da platite za Pro nalog i da li vredi placati isti? Sta placate na Internetu? Ne morate bas sve navoditi ![]()
![]() |
#2 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Neuporedivo laksi upload slika, mogucnost da ti sve slike budu tamo a ne samo poslednjih dvesta, rezolucija je ta koju uploadujes a ne manja, neogranicen broj setova, kolekcije, desktop based (jedno 10 puta brzi) upload itd.
Inace, za Pro account opredelio sam se onako "nabrzaka" kada sam dosao iz Amsterdama i video koliko slika imam da uploadujem ![]() Sta jos placam ... domene, knjige, hosting, ... to bi bilo to koliko se secam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() A šta pa možeš iz ove ass backwards države da platiš oupšte preko neta osim knjiga, tu i tamo nekih članarina i domena/hostinga...
Inače flickr je ako se ne varam počeo da zabranjuje prikaz originalnih fotografija članovima koji imaju free account, sa njihovih naloga se uslužuju samo medium i large fotosi i manje (small i thumbs). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() za sad samo domene, nisam se usudio da kupujem ništa što se šalje poštom, mada sam hteo neku garderobu da kupujem, jer ima neko iskustva sa tim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
old school
Professional
|
![]() Ja sam do sada preko neta kupio prilican broj knjiga (uglavnom preko Amazona), iPod (na Valentinovo bila ponuda sa graviranjem, pa nisam mogao odoliti), placao sam ispite na VUE i Prometric sajtovima, kao i odredjeni software, zatim domene, hosting, hranu...
Preko interneta nisam kupovao npr. odjecu, jer zelim uvijek isprobati licno prije kupovine. ![]()
![]() |
#6 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Domeni, magazini (zinio.com), par puta i nesto odece i clanarine neke.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() Domene i Skype. Kao i Eniac, i ja se plašim da bilo šta opipljivo propustim kroz našu poštu.
Takođe sam razmišljao o kupovini Flickr naloga, i hteo sam da to uradim kad dođem do limita free slika. Mesec-dva kasnije sam u potpunosti prestao da koristim Flickr, bez nekog posebnog razloga.
![]() |
#8 |
majstor
Wrote a book
|
![]() Uhm.. domene i hosting, skype, rapidshare, razne casopise, knjige (amazon i par drugih knjizara), tehniku (razne dijelove za comp, memorijske kartice), software, uhm.... ne sjecam se vishe.. eto, zadnje - jutros stigao flash.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() Pa uglavnom ista prica... Domeni, Hosting, Knjige, Muzika, Software.
![]() |
#10 | |
profesionalac
Professional
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |