![]() |
#1 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() jel moze da se uzme negde Nintendo Wii kod nas ?
da li je imao neko prilike da ga koristi mozda, i kakvi su utisci? Bas sam se nesto primio da ga kupim.. edit: ok, nasao sam ko je uvoznik, tako da ostaje drugi deo pitanja, ko je probao i kako vam se cini?
Leadership is the art of getting people to want to do what you know must be done. Poslednja izmena od ivanhoe : 07. 06. 2007. u 04:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Dejan Grujic
Professional
Datum učlanjenja: 29.09.2005
Hvala: 9
64 "Hvala" u 40 poruka
![]() |
![]() Imam ga vec mesec dana. Grafika je sasvim solidna (shejderi i slicno), ali ne vrhunska, ali je nacin igranja skroz revolucionaran. Konacno moras da se dignes sa dupeta da bi se igrao! Sa druge strane, ima i igara koje se manje vise igraju standardno, npr. Zelda. Kod njih je gust sto mozes da se izvalis na kauc i odatle igras - znaci ni u toj varijanti nisi zguren nad tastaturom. U svakom slucaju od kad imam Wii nije mi palo na pamet da se igram na PC-u. E sad, da li to vredi 350e koliko je kostao pre mesec dana kod nas, to je na tebi da odlucis. Igre kao sto su Zelda mogu da se igraju jako dugo ali nisam siguran za Wii Sports - meni je vec malo dosadio, sem u slucaju da se igra sa nekim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
Expert
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 10
40 "Hvala" u 20 poruka
![]() |
![]()
![]() |
#4 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() pa lomim se izmedju XBox 360 i Wii, posto su oni tu negde po ceni (bar na amazonu, nisam jos uzeo da gledam domace cene), a svaki ima nesto sto ga cini zanimljivim ... PS3 mi je previse para, posto se ipak ne igram toliko cesto..
![]() |
#6 |
Comfortably Numb
Professional
|
![]() Jeste cool, ali nisam siguran koliko bi mi se svidelo da mlatim po sobi, i da li bi me mozda smorilo posle nekog vremena
![]() Nisam nikad imao konzolu (ni Segu, verovali ili ne ![]() ![]() Mali offtopic: je l' moze da se stekne USB wheel na PS3 (voznja auto-simulacije tastaturom/dzojstikom za mene je smrtni greh ![]()
![]() |
#7 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
![]() Za 25+ je trenutno best Buy Wii.
Ukoliko planirate XBox 360 ili PS3 imajte u vidu i cenu HDTVa ukoliko ga jos uvek nemate, jer su bez istog ove konzole besmislene. Takodje, za PS3, ne postoje manje originali, a cene su .... Ukoliko se dvoumite izmedju XBox 360 i PS3... narednih godinu dana je XBox 360 svakako bolji izbor.
![]() |
#8 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 18.02.2006
Hvala: 2
4 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() Igrao sam Wii.
Baš je super zezanje. Sony PS3: božanstvena grafika Inače, na Limundu se sada prodaje i Nintendo Wii i Xbox 360. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vuk Nikolić
Certified
Datum učlanjenja: 02.02.2007
Hvala: 6
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() heh, znam da je ovo offtopic... ali me podseti, ne znam dal gledate south park...
ali carska je epizoda kada se cartman zaledi posto nije mogao 2 nedelje da ceka da izadje wii ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|