e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 |
Predrag Supurović
Grand Master
Datum učlanjenja: 24.01.2006
Hvala: 3
200 "Hvala" u 12 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() alav - ako drzis domen dug period (cak i 10 godina) i insistiras na ceni koju ocigledno niko nece da plati
bas stalo - domen ti vredi toliko da si spreman dobro da platis
![]() |
#12 |
majstor
Wrote a book
|
![]() Ma, razmisljajuci malo, skontam da oni nisu internet business firma, njima ime domena ne znaci puno jer ne zasnivaju svoj biznis na internetu. Oki, domen je bash bash naziv firme, ali oni vec imaju taj domen registrovan sa .it extenzijom. Mislim, ja da se pitam, ne bih dao vishe od 2500E jer ne vidim kako moze da se isplate te pare, ali cekam njih da cujem.
Na kraju krajeva, za te pare moze debela reklama da se uradi i da sajt kad bude zavrsen poprilicno visoko kotira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() pa to, lepo dodajte na ime firme jednu (smislenu) rec i uzmite to, niko nece primetiti razliku..
![]() |
#14 |
majstor
Wrote a book
|
![]() To je i uradjeno, poslao bih ga u qrc da sam mogao (dobio sam takve instrukcije), ali nisam htio jer nisam mogao bidovati ispod 2500E. Vec smo kupili drugi domen +group na kraju i pichi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kupovina softvera | nixa | e-Business | 23 | 21. 06. 2010. 15:29 |
kupovina .ba domena | milano | Opušteno | 18 | 01. 11. 2007. 12:58 |
Kupovina TFT|LCD monitora | sirNemanjapro | Opušteno | 64 | 10. 12. 2006. 16:19 |
Kupovina saobracaja | [nq] | Marketing i SEO | 5 | 28. 08. 2005. 23:19 |