![]() |
#1 |
Milos Matovic
Qualified
Datum učlanjenja: 29.05.2007
Hvala: 15
11 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() Nesto sam trazio na netu, konkretno "business portals" kad ono.... na 9 mestu bogojevic.com ???
Samo da naglasim, "Business portals" je veoma trazena fraza... "Personalized Results 1 - 10 of about 27,700,000 for business portals." Cekirajte source code site-a i uopste ceo site... pa mi onda neko kaze kako je semantic web strasno bitan za SEO ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() mislim da je ogroman broj linkova koji su postavljani po domacim forumima i gde sve doprineo delom tome
![]() edit: kad ukucas samo "business portals" ima 296K rezultata a sajt je sedmi ... to je ipak mnogo manje sajtova od gornje brojke Poslednja izmena od Eniac : 26. 06. 2007. u 10:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
...
Qualified
|
![]() Koliko ja vidim taj sajt je tek na 3 strani rezultata na google za tu frazu.A i sam alexa rating (5 milona) govori da i nije bas odradio neki SEO
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() Pa kako god, meni se uopste ne svidja kako rade dizajn i samu implementaciju... Dizajn lici na one iz '96
![]()
![]() |
#6 | ||
Milos Matovic
Qualified
Datum učlanjenja: 29.05.2007
Hvala: 15
11 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() Inache, "ogroman broj" linkova ka site-u je 77 sto je mizerno. Citat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
...
Qualified
|
![]() ok,znam i ja da nije bas merodavan,ali ipak govori nesto o posecenosti.Sad ga vidim na 2 strani,prvi rezultat.U svakom slucaju ne verujem da mu taj nazovi SEO donosi dovlaci saobracaj na sajt sa pretrazivaca
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 15.06.2005
Hvala: 12
12 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Kako ga trazite? Meni bez navodnika nije na prvoj strani (kad trazi obe reci), a kad stavim navodnike okolo, izbaci ga, brate moj, petog.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() ma google daje rezultate u zavisnosti od tvog geografskog polozaja.
evo ti banalan primer - http://www.google.com/search?q=canon+a550&hl=sr ako si u Srbiji, prvo ce ti izbaciti domace sajtove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 15.06.2005
Hvala: 12
12 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Meni je vala izbacio prvi rezultat:
Canon A550 Canon A550,naslednik popularnog A530, A550 ima 7 Megapiksela, 4x Opticki zum, Video sa zvukom 640x480 sa 30fps,ISO 800, Najpovoljnije na PcFoto.Biz. www.pcfoto.biz/canon/canon-a550.html Rekao bih da je Canon nas. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|