![]() |
#71 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Pa pazi, ti si jos u fazonu da muvas tinejdzerke na features
![]() ![]() Aj cekamo dinketa da presudi. Ne javlja se vec ceo dan, skitara jedna...
![]() |
#72 |
Moderator
Expert
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 10
40 "Hvala" u 20 poruka
![]() |
![]() Obzirom da mi je kroz ruke, što na testiranju, što kroz redakciju, prošlo "mali milion" koje-kakvih aparata, a s obirom na zahteve koje si postavio mislim da bi ti Nokia 6120 bila sasvim Ok i po pristojnoj ceni. Ništa preteranog, ali opet sve je tu, po umerenoj ceni.
![]() |
#73 | |
Comfortably Numb
Professional
|
![]() Citat:
![]() samo se trudim da sto bolje objasnim sta telefon ima/nema i da opovrgnem lajavce kojima baterija traje pola dana (pa, vozaj Smart celi dan, videces da ce i on fino da potrosi), a da li ces ti uzeti n95 ili 3310 - meni svejedno, ni iz dzepa ni u dzep.
[size=1]Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first. - Mark Twain Poslednja izmena od BrainDamage : 26. 08. 2007. u 21:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Boban Karišik
Expert
|
![]() ja sam jos uvek na nokia 6630 i sasvim sam zadovoljan telefonom - ako ne crkne, ili nesto slicno mu se ne desi, mislim da u skorije vreme necu menjati telefon
![]()
![]() |
#75 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#76 |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() Slažem se sa Goranom, 6120 je sasvim pristojan telefon, a može da se nađe po ceni od 210€ pa na dalje (naravno, ne kod zastupnika, već po malo sivljim kanalima).
Ako voliš preklopnike, imaš moju preporuku za 6290 u crnoj varijanti. Telefon je skoro identičan modelu N76, samo što je cca 100€ jeftiniji, ima stereo zvučnike i duže mu traje baterija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Moderator
Expert
40 "Hvala" u 20 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#78 |
expert
Master
|
![]()
Though nothing can bring back the hour Of splendour in the grass, of glory in the flower; We will grieve not, rather find Strength in what remains behind; Poslednja izmena od STELLANOVA : 27. 08. 2007. u 11:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ima li neko iskustva sa SE M600i?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Moderator
Expert
40 "Hvala" u 20 poruka
![]() |
![]() Bio kod mene na testu: http://www.personalmag.co.yu/blog/?postid=1254
http://www.personalmag.co.yu/blog/?postid=1260 Koliko se sećam, najupečatljiviju su odličan senzitivan ekran kojim slobodno možeš da upravljaš pritiskom prstiju (UIQ3 interfejs), super integrisani RSS agregator, podrška za 3G-UMTS, nema nikakvu kameru i oko 80MB slobodnog prostora (M2 kartice za proširenje).
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Mobilni telefoni...na internetu | glaspodrinja.com | e-Business | 2 | 22. 05. 2009. 18:20 |
Mobilni telefoni - wallpaper | bojan_bozovic | Web design, Layout, User Interface | 4 | 31. 12. 2005. 04:41 |