|
Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
novi član
Datum učlanjenja: 05.09.2007
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Molio bih vas da prokomentarišete moj sajt. Budite surovo iskreni.
![]() ![]() Evo i linka... http://fi23.web1000.com |
![]() |
![]() |
#2 | |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 11.10.2006
Hvala: 32
10 "Hvala" u 7 poruka
![]() |
![]() pa ok izgleda, iako sam ja samo programer, a ne dizajner
![]() eventualno bi ti izdvojio ovo kao jedno "ooops?", recimo: Citat:
"Vasih par trenutaka moze puno doprineti radu naseg sajta. Popunite anketu." taj neki rad :P ali kazem ti - to rade ljudi sa godinama iskustva u pisanju. ja sam, avaj, samo programer ^_^ poz! |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Necemo ovo da radimo ovde, sorry, ali ne radimo review sajtova na zahtev. Ako neko misli da treba - neka se javi preko privatne poruke ili na email.
#4 |
novi član
Datum učlanjenja: 05.09.2007
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() @dootzky
Hvala na komenterima i savetima. Nisam baš bio ozbiljan za ponude web developmenta, ali stvarno nisam znao o čemu da pišem. Prvensveno sam želeo mišljenja o dizajnu i samom izgledu sajta, a sadržaj prezentacije je itekako neozbiljan, jer sam ga otkucao čisto da popunim prostor na stranicama. A o greškama.... ![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kritike i sugestije www.gaspetrol.co.yu | kubit | Web site, dizajn i multimedia | 31 | 16. 01. 2008. 13:01 |
MySQL: Više tabela, više baza ili? | Ilija Studen | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 22 | 22. 10. 2007. 23:24 |
www.pcigre.com - potrebne kritike | pcigre | Web site, dizajn i multimedia | 8 | 15. 08. 2006. 10:32 |
FF 1.5 (ni rc ni prc nego pravi) | noviKorisnik | Web aplikacije, web servisi i software | 10 | 01. 12. 2005. 00:56 |