![]() |
#1 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Da li neko zna nekog ko u Beogradu može da otključa iPhone, nekako se ne bi sam upuštao u tu avanturu ?
![]() |
#2 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() I mene ovo zanima posto mi za par dana stize isti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ICT novinar / bloger
Datum učlanjenja: 14.09.2007
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() U najgoru ruku kontaktiraj Luku s MacKorisnik.com. Napisao je nedavno članak o otključavanju iPhonea. Nije iz Beograda, ali može ti svakako ako ništa drugo, dati savjet.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
profesionalac
Professional
|
![]() Sudeci po zadnjim izjavama iz Apple-a ja se ne bih preterano nadao da ce taj unlock da prezhivi svaki sledeci software update.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Ja poručio iPod Touch. Dok se stvari ne srede da mogu normalno da koristim iPhone u Srbiji pljoskica i iPod Touch će fino da idu jedno uz drugo. Plus i ne volim baš da mi telefon i player dele istu bateriju, mada ne znam koliko dugo drži iPhone baterija.
![]() |
#6 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Pa neces raditi update.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
profesionalac
Professional
|
![]() ^ Pa cela poenta OSX-a i iTunes-a je da Apple mozhe da apdejtuje softver na jednostavan nachin i da dodaje nove aplikacije, ispravke itd. Tvoj neapdejtovani iPhone ce, verujem, kroz 6 meseci biti prilichno zaostao po feature set-u.
U principu mi se ne svidja ova Apple-ova politika da izmuzu shto mogu vishe para iz ekskluzivnih ugovora sa mrezhama i na taj nachin odseku potencijalno veliko parche trzhishta. Suvishe je "greedy". Mada, od toga me mnogo vishe nerviraju same telco kompanije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Generalno hoću da ga testiram, dok ne uvedu 3G u uređaj mislim da neću da ga preterano koristim, tu je n95 kao alternativa ...
Što se tiče apdejta, jedino što mi je potrebno u nekom od sledećih apdejta je flash kao native, ostalo nije bitno ( toliko )
![]() |
#10 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]()
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
AJAX Izvršavanje javascripta | bluesman | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 16 | 28. 04. 2008. 15:02 |
Sprečavanje zloupotrebe masovnim kliktanjem | nn.nn | Sva početnička pitanja | 12 | 29. 07. 2007. 10:31 |